Yılın En İyi 10 Kadın Şöförü Seçildi :)

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0
126ba7n.jpg

22jngz.jpg

2uqhi78.jpg

2zpjon4.jpg

1z1dvyu.jpg

j7etmu.jpg

16gxy6g.jpg

i7546v.jpg

8y86qp.jpg

1432u6f.jpg

yaaaaaaaa çok kötüsünüzzzz.bende büyük bir gurula açıyorum başlığı bide ne görüyüm..çok süper konu eline sağlık

helal bunlara ya ne manyak sürücüler :durdurun
eline sağlık .... :clap

Haha ben bunlardan daha tehlikelilerinde gördüm canlı frene basmayıp çarptığı arabayı 30 metre önünde sürükleyen bayan jeep sürücüsü ..

ama ben süper kullanıyorum arabayııııııı.eşim arabanın içine ettin diyo hepppp:durdurun:durdurun

bir bayan olarak bayanların araba kullanmaması gerektiğini düşünüorum we onlardan korkuorum :saskin

bir bayan olarak bayanların araba kullanmaması gerektiğini düşünüorum we onlardan korkuorum :saskin

Bence de .. Hele erkeklerin hakim olduğu İstanbul Trafiğinde Ama çok iyi bayan şöförlerde var bir ilde mesela bayan Halk otobüs şöfürü Ümraniye de bayan taksici .. Bu konu da biraz yeteneksizler ve bir lastik değiştirebilmesi bir bayanın çok zor.

fatih eline sağlık fakat bir çoğu farkLı farkLı konularda veriLdi :goz:

o arabaların içinde kadın olduğu ne malum ! sadece bir kaçında var

Bayanların genelinde 3 boyutlu düşünme ve algılama yeteneği yoktur bu yüzden mesela geri geri park etme de büyük sorun yaşarlar
ama erkeklerin genelinde de aynı anda 2 işi yapamama gibi bir zayıflık söz konusu
denemesi bedava !
bir işe konsantre olmuş bir erkeğe düşünmesi gereken bir soru sorun ve bakın ne olacak
bu arada paylaşım icin Teşekürler

iyi araba kullanan bayanlarda var goz ardi edilmemesi gerek :melek :hhdil

hıh bir kere bence süper resimler hadi erkekler bunları yapsınlarda görimm bence büyük beceri :D

Geri