yüz okuma sanatı

Reaction score
0
amcamız yapmış valla nekadar doğru bilemicem ama yüzünüzün şeklinden kişiliğinizi analiz etmiş isterseniz deneyin :D

>>>>>burdan<<<<<​

Mantık çerçevesinde ve adım adım ilerleyerek düşünmeyi tercih ederler. Kendilerine aktarılan bilgilerin de aynı şekilde mantıklı olmasını, karmaşık ve çok hızlı aktarılmamasını özellikle isterler. Bu nedenle baskı altında sağlıklı düşünemeyebilirler. Çok hızlı karar vermeleri ve harekete geçmeleri istendiğinde, tam tersi bir şekilde tamamen de hareketsiz kalabilirler. Herhangi bir konuyu öğrendiklerinde nerede ise ölünceye kadar unutmazlar.
-----------
Ne durumda olursa olsun, zihinsel kontrolünü kaybetmek istemez. İnsan canlısı ve duygularını gizlemeyen bir karakterin yanısıra liderlik yetenekleri de oldukça gelişmiştir. Zihinsel olarak her zaman uyanık ve odaklanmaya yatkın olduklarından, ilgilendikleri konularda derslerine iyi çalışmış ve doğrulara hakimdirler.
----------
Yaratıcı ve hayal gücü oldukça kuvvetli kişilerdir. Hayatın olumlu yönlerini görebilme yeteneğine sahiptirler. -Her işte Hayır vardır- yaklaşımını benimsedikleri için zaman zaman başkaları için imkansız görünen başarılara imza atabilirler. Yine de işler planlandığı gibi yürümez ise, kolay yıkılmamayı öğrenmeleri gerekebilir.
------------
Her ne kadar yakın olmaktan hoşlansalar da, ilişkilerde, bağımsız geçirilen zamanın öneminin farkındadırlar. Bir başka deyişle ne tamamen yalnız olmayı seven ne de bağlı olmaktan hoşlanan bir kişiliktir. Dengeli bir ilişkide hem beraberliğin hem de bağımsız zaman geçirmelerin olması gerektiğine inanır.
--------------
Çalıştıkları ortamların ve metodların kendi kontrolleri içerisinde olması konusunda hassastırlar. Yaptıkları işlerde öncelikleri belirleme ve işin hızını ayarlayabilme olanağı bulurlarsa daha verimli çalışabilirler.
Başkalarından duyduklarından çok, kendine odaklanmış ben merkeziyetçi bir kişiliktir. Görsel ağırlıklı bir yaklaşımla, bilgi edinirken duyduklarından çok gördüklerine önem verir.
-----------
İçedönük ve ihtiyatlı bir kişiliktir. Karşısındakini çok iyi tanımadan düşüncelerini ve hislerini kesinlikle ortaya çıkarmaz. Durgun su derin olur.
--------Hem çabuk sinirlenmeye hem de çabuk hoşlanmaya hazır kişilerdir. İstediklerinin anında gerçekleşmesini beklerler. Hızlı ve esnek çalışan düşünce yapıları, daha yavaş ve durgun çalışan kişileri kabül etmekte zorlanırlar. Herşeye rağmen bir konuda karar vermeleri gerektiğinde acele ettirilmekten hoşlanmazlar.

Tuttum Sağol :D:D

mehmet auf bu işlerin uzmanı :clap:

ahamda merak ettim şimdi ben suratına bakınca düşünceyi anlıcam yada boşfer ya bu kadar derine inmek belki acı verir yinede bi bakalım SAoL Maviakrepciğim:p

ilgiç bi olay

bana garip şeler çıktı :D

ilginc ama bi okadarda garip

tesekkurler paylasım icin

Geri