Jackal47
New member
- Reaction score
- 0
Bir kaç gün önce yabancı basının gözdelerinden olan The Indepentedda bir yazı okumuştum.Yazıda yazarın J.R.R Tolkien olan Yüzüklerin Efendisi üçlemesi hakkında bir komplo teorisi belirtilmişti.Yazıya göre Orta dünya Haritasının Dünya haritasına çok benzediğini ve Kötü Güç die adlandırılan Mordorun harita yorumlandığında Anadoluya benzediğini ve coğrafik konumununda bu tezi desteklendiği görülmüştür.Yazıda ayrıca Kötü Güçlerin kusatıpta alamadığı Minas-Trithin Viyana ile aynı konumda olduğu gösterilerek bu konuya dikkat çekilmiştir.Bildiğimiz gibi Osmanlılarda Viyanayı 2 kez kusattığı halde alamamıstır.Ayrıca bir kaç ayrınıtıyı yorumladığımızda bu tezin doğruluğu kanıtlanmıştır.Ayrıca bir kaç ayrıntı daha vardır.Eğer bu Kehanet doğruysa bazı kesimlerin Üstad die nitelendirdiği J.R.R Tolkien MÜslüman ve Türk alemini kötülemiştir
Anti-Müslümanlık ve Anti-Türklük anlayışının hristiyan edebiyatındada yer tuttuğunu acı bir şekilde görüyoruz
Sizin yorumlarınızıda bekliyorum şimdiden teşekkürler:hh?
.
Anti-Müslümanlık ve Anti-Türklük anlayışının hristiyan edebiyatındada yer tuttuğunu acı bir şekilde görüyoruz
Sizin yorumlarınızıda bekliyorum şimdiden teşekkürler:hh?
.