by.erce
New member
- Reaction score
- 0

Ulusoy: "Bu kaosu yaratanlar şimdi ortalıkta yok. Galiba kimsenin yüreği yetmiyor"
Muhalefetin sessizliğine bir anlam veremediğini söyleyen başarılı futbol adamı “Bu kaosu yaratanlar şimdi ortalıkta yok. Galiba kimsenin yüreği yetmiyor” dedi. UEFA Başkanı Platini’nin, Erzik’le ilgili açıklamasına ise “Kendi çıksın açıklasın. Ama onun bir planı vardır, zaten onun planına kimse akıl ser erdiremez...
‘Ben çok rahatım’
Futbol Federasyonu seçimleri öncesi muhalefet kanadında sessizlik devam ederken, Haluk Ulusoy Fanatik’e gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Yaratılan kaosa rağmen hayatın güzel olduğunu söyleyen Ulusoy “Moralim yerinde. Herkes birbirine düştü ancak ben çok rahatım. Gelişmeleri takip ediyorum. Ancak karşı tarafta bir rahatlık, bir vurdumduymazlık var. Bu da onların hala kendi aralarında anlaşamadığını gösteriyor. Ama ben aday olmayacağımı açıkladım, keşke söz vermeseydim, ama sözümden dönmem” diye konuştu.
‘Bermek tatmin edmedi’Ayhan Bermek’in adaylığını çok normal karşıladığını da sözlerine ekleyen ünlü futbol adamı “Birileri kapalı kapılar ardından kirli pazarlıklar yapıyor. Bu nedenle Sayın Ayhan Bermek’i kutluyorum. Çıktı ve açıkladı. Bu işi gönülden yapmak istiyor. Fakat basın toplantısının sonlarına doğru sarfettiği sözler beni tatmin etmedi. Çünkü hala Şenes Erzik aday olursa onun altında da çalışacağı mesajını verdi. Ortaya çıkanlar işi sonuna kadar götüreceğinin yürekliliğini ortaya koymalı bana göre” dedi.
‘Erzik ortaya çıkmalı’Şenes Erzik’in insanların önünü açması gerektiğini de savunan Ulusoy sözlerini şöyle noktaladı: Neyi beklediğini anlamıyorum. Mutlaka bazı hesapları vardır. Ancak onun hesaplarını kimse akıl sır erdiremiyor. Platini onun adına konuşuyor. Kararı kendisi vermelidir. Bu ortamı rahatlatır. Yoksa bu ülkede yürekli insan kalmadı mı? Ben artık geri çekileceğim ve olayları takip edeceğim ama unutmasınlar ki, geri döneceğim. 2008 Avrupa Şampiyonası’na ise gitmeyeceğim çünkü bu başarıyı bana çok gördüler...
Günün brütüsü: Ercan Saral...Genel Kurulu’nun zabıtlarını inceleyen Başkan Haluk Ulusoy, neye uğradığını şaşırdı. Zira seçim yapılması için oy kullanan 192 kişi arasında sürpriz bir isim vardı: Ercan Saral. Of Belediye Başkanı olan Ercan Saral, aynı zamanda Haluk Ulusoy’un öz dayısının oğlu. Başkanın bu haberi öğrendiğinde tansiyonunun düştüğü belirtildi.
fanatik