'Yüreğin varsa benimle ekrana çık'

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
HH Üyesi
Reaction score
0
2u8xamf.jpg

CHP'li Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a böyle seslendi

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen 9.Eczacılık Kongresi sonrasında gündeme ilişkin soruları cevapladı. Kılıçdaroğlu, iktidara yakın olarak bilinen Ülke Tv'de hakkında yurtdışına çıkıp PKK'lılar ile görüştüğüne dair yapılan haberlere ilişkin dava açacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Orada konferansa katıldım, konuştum. Türkiye 'ye döndüm. Haberleri bana arkadaşlarım söylediler. Ben de avukat arkadaşıma söyledim. RTÜK'ten alındı disketler konuşmalar. Mahkemeye vereceğiz. İftira atanın bu ülkede hesap vermesi lazım. Bunlar bir de bunu Müslüman kimliğiyle yapıyorlar. Müslümanlıkta birisine iftira atmak var mıdır? Müslümanlıkta yalan söylemek var mıdır? Bunların iki yüzlülüğünü açığa çıkardık diye, biliyorsunuz bahsettiğiniz tv kanalının sahiplerinden birisi Almanya'da en büyük dolandırıcılık davasının Alman hakime göre Türkiye'deki faillerinden birisi. Şimdi bunun maskesini indirdik diye iftira atıyorlar. Yağma yok. Elimden kurtulamayacak. Hem onun maskesini indireceğim hem de ona hesap soracağım yargının önünde hesap soracağım.İspat edemezse yargıda hesabını verecektir"dedi.

"BEN SAYIN BAŞBAKAN'A HODRİ MEYDAN DİYORUM "

Başbakan'ın çocuklarıyla ilgili,"Önce o kendi çocuklarının sigortalarını yaptırsın" şeklindeki cümlelerine sert çıkan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a hodri meydan dedi.

Kılıçdaroğlu, "Benim çocuklarım sigortalıdır. Benim çocuklarımın gemicikleri yok. Benim çocuklarım alınteriyle çalışıyorlar. Kaçak çalışmıyorlar rüşvet yemiyorlar. Gemicik almıyorlar köşeyi dönmüyorlar. Alınteriyle çalışıyorlar üretiyorlar üniversiteye gidiyorlar. Sayın Başbakan benim çocuklarımla ilgili birşey söylemek istiyorsa, ben Dengir Mir Mehmet Fırat'ta olduğu gibi ben de çocuklarımı alayım o da çocuklarını alsın. medyanın önüne çıkalım. Ben çocuklarımın hesabını vereyim, o da çocuklarının hesabını versin. Ben de mal varlığımın hesabını vereyim o da mal varlığının hesabını versin. Ben Sayın Başbakan'a hodri meydan diyorum. Yüreği varsa benimle çıkar"dedi.

VATAN

iftira dini ,hırsızlık dini ,kahpelik dini nedir bilen varmı?böyle bir din biliyormusunuz?

kendini müslüman olarak tanıtıpta hırsızlık ,yolsuzluk ,kahpelik ,ahlaksızlık yapıp iftira edenlerin dini islam olabilirmi?eğer dinleri islam ise islamda bir sapıklaşma varmıdır?

malesef her türlü fenalıklar en büyük kötülükler din maskesiyle geliyor.

ATATÜRK ün BU KONUDA ÇOK GÜZEL SÖZLERİ VAR
işte bir tanesi: ``Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harap eden fenalıklar hep din kisvesi altındaki küfür ve melanetten gelmiştir.``

“Bizi yanlış yola sevk eden habisler (habis=kötü, alçak ve soysuzlar,namussuzlar) bilirsiniz ki, çoğu zaman din
perdesine bürünmüşler, saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatmışlardır.
Binbir türlü siyasi ve kişisel amaç ve çıkar sağlamak için dinimizi vasıta olarak
kullanmışlardır.”
“Milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar. (1923)”

Sen kimsinki seninle ekrana çıksın başbakan maşa ! kaldıkı senin gibi boş adammı Erdoğan sana ayırcak zamanı olcağını sanmıyorum öyle zamanı olsaydı yerin dibine sokar çıkarırdı senide Allah tan erdoğan kale almıyor böyle boş konuşmaları ben düşünüyorumda bu chp iktidar olsa nasıl yönetecek ülkeyi mafyalarla terörlerle çetelerle işbirliğine devam edip vatandaşa bişey çaktırmadan yönetebileceklermi derisniz yok yok bu chp iktidar olsa sersem tavuğa döner bak benden söylemesi bu sefer saldırcak kimse yok birbirlerini yer bunlar kongrelerinde olduğu gibi:)

Sen kimsinki seninle ekrana çıksın başbakan maşa ! kaldıkı senin gibi boş adammı Erdoğan sana ayırcak zamanı olcağını sanmıyorum öyle zamanı olsaydı yerin dibine sokar çıkarırdı senide Allah tan erdoğan kale almıyor böyle boş konuşmaları ben düşünüyorumda bu chp iktidar olsa nasıl yönetecek ülkeyi mafyalarla terörlerle çetelerle işbirliğine devam edip vatandaşa bişey çaktırmadan yönetebileceklermi derisniz yok yok bu chp iktidar olsa sersem tavuğa döner bak benden söylemesi bu sefer saldırcak kimse yok birbirlerini yer bunlar kongrelerinde olduğu gibi:)

kendini kandırıyorsun.sende biliyor olmalısınki kılıçtaroğlu tayyipe cevap vermiştir.

bilmiyorsan kılıçtaroğlu neden böyle bir açıklama yaptığını araştır o zaman.

erdoğan kılıçtaroğlunu kaale almıyorduysa neden ileri geri laflar etti .tayyipin ettiği laflara kılıçtaroğlu cevap verdi hodri meydan yüreğin varsa ettiğin bu lafları karşımda söyle dedi.

boş beleş konuşup başbakan olunursa adama atma recep kılıçtaroğlunun altında kalırsın denir.

tayyip ne demişti araştır ondan sonra gel kılıçtaroğluna laf söyleki recep gibi lafazanlık edip boş konuşmuş olmayasın.

''ATMA RECEP KILIÇTAROĞLUNUN ALTINDA KALIRSIN''

kaynak eklermisin

Kılıçtaroğlu gene döktürmüş...Her iki konuda da haklı...
Birde merak ettim başbakanımızın Muhatabı kim......?
Kılıçtaroğlu değil ise...

Sayın Kılıçdaroğulu senden önce o çağrıyı genel başkanın sayın Deniz Baykal yapmıştı ama sayın
başbakandan her hangi bir cevap alamamıştı yinelediğin iyi olmuş ama sonuç vermez bilgi için tşk.

herşeyime iddasına girerim ki karşısına ÇIKMAYACAK

artık kaale almadığındanmıdır, yüzümü yoktur, yoksa kılıçtaroğluna rüşvet veya kömür felan verememişmidir bilemiyorum..

herşeyime iddasına girerim ki karşısına ÇIKMAYACAK
QUOTE]

Nasıl çıksın arkadaş?Öyle partinin resmi sitesinden kendine ait ma beyanını açıklamakla olmuyor bu işler.Çocuklarının mal beyanı nerede?

Forumda iftiranın büyük bir günah olduğunu söylemiştik.Henüz bir açıklama yapılmadan tüm anti-Kılıçdaroğlucular başladılar atıp tutmaya..Kralıbel miydi neydi tebrik etmek lazım bir iddaa ortaya attı 3 gün peşinden gitti bazıları.Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptıgı acıklama hepsine iyi bir cevap niteliğinde...

kendini kandırıyorsun.sende biliyor olmalısınki kılıçtaroğlu tayyipe cevap vermiştir.

bilmiyorsan kılıçtaroğlu neden böyle bir açıklama yaptığını araştır o zaman.

erdoğan kılıçtaroğlunu kaale almıyorduysa neden ileri geri laflar etti .tayyipin ettiği laflara kılıçtaroğlu cevap verdi hodri meydan yüreğin varsa ettiğin bu lafları karşımda söyle dedi.

boş beleş konuşup başbakan olunursa adama atma recep kılıçtaroğlunun altında kalırsın denir.

tayyip ne demişti araştır ondan sonra gel kılıçtaroğluna laf söyleki recep gibi lafazanlık edip boş konuşmuş olmayasın.

''ATMA RECEP KILIÇTAROĞLUNUN ALTINDA KALIRSIN''

buna çok güldüm ya...:D SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANIN ayırıcak salisei yoktur... hem genelevden çıkmayan biriyle aynı havayı teneffüs etmez...

buna çok güldüm ya...:D SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANIN ayırıcak salisei yoktur... hem genelevden çıkmayan biriyle aynı havayı teneffüs etmez...

işte bu yorumda sizin olaylara kendi açınızdan baktığınızı AT gözlüklü olduğunuzu gösteriyo

noldu kılıçdaroğlu genelev iddasına sessiz kaldı diye coştuydunuz
sen igoogle rte remixtr....

kılıçdaroğlu haksız olduğu için çıkmak istemiyodu size göre şimdi meydan okuyo tayyip niye kabul etmiyo....

kılıçdaroğlunun seviyesine mi düşmek istemiyo bırak Allahını seversen kandırma kendini...

vay be ılgıncmıs tesekkurler . . .

Korkusundan ekrana çıkmaz. Kılıçdaroğlu'nun en son ekranda tartıştığı zatın hali malum.:))) Çıksa bile yanına pkk' lı danışmanı zapsu olmadan çıkamaz.

Sen kim başbakanın karşına çıkmak kim

sen çıka çıka genlevden PKk lılarla çıkarsın ancak

sen git de senin ağababan baykal glsin

Son Söz;3727025' Alıntı:
Sen kim başbakanın karşına çıkmak kim

sen çıka çıka genlevden PKk lılarla çıkarsın ancak

sen git de senin ağababan baykal glsin

merak etme adamım baykal da davet etti daha önce ama yemedi birilerinin ki....

çok değil 5 gün önce kılıçdaroğlu konuşamadı diye göbek atanlar şimdi meydan okumasına başbakanın vakti yok başbakanın genelevden çıkanla ne işi olur gibisinde laflar söylemiş...

sizin bildiğiniz genelev yolsuzluk muhabettelerini tayyip de biliyodur elbet adam hodri meydan demiş işte kabul etsin vursun yüzüne madem ortada varsa böyle şeyler......

düşünüyorum da tayyip hodri meydan deseydi de kılıçdaroğlu çıkmak istemesydi ne dicektiniz "kılıçdaroğlu geneleve gitmiştir işi var" diye dalga geçecektiniz demi Durmak yok DAR AÇIDAN BAKMAYA DEVAM.......

ѕσηυη¢υ;3724372' Alıntı:
Kılıçdaroğlu, iktidara yakın olarak bilinen Ülke Tv'de hakkında yurtdışına çıkıp PKK'lılar ile görüştüğüne dair yapılan haberlere ilişkin dava açacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Orada konferansa katıldım, konuştum. Türkiye 'ye döndüm. Haberleri bana arkadaşlarım söylediler. Ben de avukat arkadaşıma söyledim. RTÜK'ten alındı disketler konuşmalar. Mahkemeye vereceğiz. İftira atanın bu ülkede hesap vermesi lazım. Bunlar bir de bunu Müslüman kimliğiyle yapıyorlar. Müslümanlıkta birisine iftira atmak var mıdır? Müslümanlıkta yalan söylemek var mıdır? Bunların iki yüzlülüğünü açığa çıkardık diye, biliyorsunuz bahsettiğiniz tv kanalının sahiplerinden birisi Almanya'da en büyük dolandırıcılık davasının Alman hakime göre Türkiye'deki faillerinden birisi. Şimdi bunun maskesini indirdik diye iftira atıyorlar. Yağma yok. Elimden kurtulamayacak. Hem onun maskesini indireceğim hem de ona hesap soracağım yargının önünde hesap soracağım.İspat edemezse yargıda hesabını verecektir"dedi.

Hala genelev muhabbetleri yapılıyor ya ona şaşıyorum.Ortaya bir ''iddaa'' atılıyor 3-5 gün ordan saldırıyorlar.Cevap geliyor,bu cevaptan bi haber olanlar bazen papağanlığa devam edebiliyor.Bilmiyorlar ki ne kadar gülünç duruma düşüyorlar...

İftira sizin için demokrasi misali bir araç olmuş.Yeni bir ''iddaa'' ortaya atılır 3-5 gün de onla oyalanırsınız...

ѕσηυη¢υ;3728297' Alıntı:

İftira sizin için demokrasi misali bir araç olmuş.Yeni bir ''iddaa'' ortaya atılır 3-5 gün de onla oyalanırsınız...

Madem iddialar bir iftiraydı

neden bu kadar ağır bir iddia yı mahkemye taşıyıp hesap sormadı

soramaz çünkü gerçek

ilk gün mahkemeye verecem demişti ama sonra vazgeçti

Çünkü iddianın sahibi "eğer Kılıçdaroğlu mahkemeye giderse geneleve gittiği arabanın plakasını bile veririm "deyin ce bizim tuncelili kemal in ***

Ya siz Hangi Mantıkla Yürüyosunuz Adam geneleve gitti diye Başbakanın karşısına çıkamayacakmı veya başbakan geneleve gidenle işim olmazmı diyecek.Adam Açık şekilde Sölemiş Hodri meydan demekki bi bildiği varki başbakana Bile Hodri meydan diyebilicek cürreti cesareti göstermiş. bende şunu beklerimki inş. başbakanda aynı cesareti gösterip Karşısına çıkar bunda büyütülecek bi durum yokki şimdi ben geneleve gidiyorum diye bu topraklarda yaşama hakkım yokmu veya başbakanın karşısına çıkma hakkım yokmu böle bi mantık varmı ya yazdığınız yorumları ne için yazıyorsunuz Bi amacı varmı bana göre hiç bir amacı yok amaç sadece konuda benimde imzam olsun diye yazıyorsunuz.

Geri