mehmetünlü
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş'a bu sezon başında Gaziantepspor'dan transfer olan Ekrem Dağ, son haftalarda gösterdiği iyi performansla Siyah-Beyazlı takımın değişmez isimlerinden biri oldu.
Sezonun ilk haftalarında fazla forma şansı bulamayan Ekrem, Süper Lig'in ilk 9 haftasında sadece Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı mücedelede ilk 11'de kendine yer buldu. Ekrem Dağ, Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de aldığı ilk mağlubiyet olan Kayserispor maçından sonra teknik direktör Denizli'nin kendisine verdiği şansı iyi kullandı ve Beşiktaş'ın son 6 karşılaşmasında ilk 11'de yer aldı.
Ekrem, dün İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın Ankaragücü ile oynadığı maçın son bölümlerinde gösterdiği iyi performans sonucu Siyah-Beyazlı taraftarlardan da ödülünü aldı. Karşılaşma boyunca gösterdiği mücadele ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Beşiktaş taraftarının da gönlünü kazanan Ekrem, maçın son bölümlerinde Beşiktaş taraftarlarınca alkışlandı ve ismi İnönü Stadı'nda yankılandı.
Ekrem, Siyah Beyazlı taraftarların kendisine İnönü Stadı'nda bu şekilde sevgi göstermelerinin çok gurur verici olduğunu söylerken, bu duyguyu her futbolcunun yaşamak isteyeceğini belirtti. Ekrem Dağş şöyle konuştu:
"Öncelikle bana ve takımımıza destek veren taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlara rağmen bizi yalnız bırakmadılar ve dün akşam yine takımlarını en iyi şekilde desteklediler. Bana da maçın sonlarına doğru ayrı bir sevgi gösterisinde bulundular. Bu durum beni çok gururlandırdı. İnönü Stadı'nda adımın söylenmesi ve taraftarın size olan sevgisini bu şekilde ortaya koyması beni çok mutlu etti. Onların bana verdiği destek sonrası daha çok hırslandım. Futbol hayatımda ilk kez Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynuyorum ve taraftarımızın desteği ile bu takımda birçok başarı elde etmek istiyorum."
"BİR GÜN BANA DA ŞANS GELECEĞİNİ BİLİYORDUM"
Ekrem Dağ, sezon başında fazla forma şansı bulamamasının kendisini umutsuzluğa düşürmediğini söylerken, Kayserispor maçından sonra yakaladığı şansı iyi kullandığını ifade etti. Dağ, "Beşiktaş'a transfer olduktan sonra fazla forma şansı bulamadım. Ligin ilk dokuz haftasında sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11'de maça başladım. Sürekli oynamamak futbolcuyu kötü etkiler. Futbocu sahada olmak ister ve ben de oynamak istiyordum. Ama bu durum beni umutsuzluğa düşürmedi. Ben her zaman en iyi şekilde çalışmaya devam ettim. Bir gün bana da şans geleceğini biliyordum. Formayı giydiğimde de kaybetmemek için hazır durmda olmam gerekiyordu. Kayserispor mağlubiyetinin ardında hocamız bana ilk 11'de görev verdi. Ben bu şansı da en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum" diye konuştu.
"EĞER TEKNİK DİREKTÖRÜNÜZ SİZE GÜVENİYORSA, ONU MAHÇUP ETMEMENİZ GEREKİR"
Ekrem, kendisine güvenerek forma şansı veren Mustafa Denizli'ye de ayrıca teşekkür ettiğini belirterek, "Bana güvendi ve beni sürekli oynatmaya başladı. Ben de onun bu güvenini boşa çıkarmadım. Eğer hocanız size güveniyorsa onu mahçup etmemeniz gerekir. Ben de hocamızı mahçup etmemek için elimden geleni yapıyorum" dedi.
"ALİ SAMİ YEN STADINA KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"
Ekrem Dağ, bu hafta Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu da vurgulayarak, şunları söyledi:
"Ligte ilk 15 hafta yeteri kadar puan kaybettik. Artık kayıplar yaşamak istemiyoruz. Önümüzdeki takımlarla aramızın açılmaması için Galatasaray deplasmanından üç puan ile dönmeliyiz. Zor bir mücadele bizi bekliyor ama biz Ali Sami Yen Stadı'na kazanmak için gideceğiz. Umarım derbide üç puan alan taraf biz oluruz ve son haftalarda aldığımız mağlubiyetleri telafi ederiz."
DHA