Yüksekova'dan acı haber

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde acı haber geldi. PKK terör örgütünün hain tuzağına yine şehit verdik.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde mayına basan bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 15.00 sıralarında yapılan arama ve tarama faaliyetinde, terör örgütü mensuplarınca tuzaklanmış mayına basma sonucu, bir güvenlik görevlisi şehit oldu, bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Allah sabır versin....

şerefsizler artık oyle korktularki artık öyle cok çekınıolarki Türk askerinden kahpece mayın döşüyolar peki neden göğüs göğüse gelmıolar korkaklar ve korkanda anca bunu yapar Allah rahmet eylesin Ailesine Allah sabır versin o Türk askeri gider yerini ben doldururum ben gıderim benim yerimi kardesim doldurur .... KAHPE PKK

Savaşın bile adaleti olması lazım yazıklar olsun !

.....................................................................................................................................
elim yazamıyor içimden geçenleri
dünya üzerindeki en igrenç mahlukat onlar

o şehitlerin hakkını ödemek mümkün değil...

ooooffff off..binlerce şehit yazıktır yaa ..yeter artık ..bu ne yaa bu ne..kahpe nin dogurdukları bide sözde barış nutuklarıyla kadıköy de taksimde istedikleri gibi örgütleniyolar nasıl izin veriliyo bunlara..polis sınavlarına girmiştim iyi ki kaybetmişim anam avradım olsun ben orda polis olucaktım belimdeki o jop u artık nerelerine sokardım allah bilir

Geri