Yüksek Yapilar

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Yüksek yapılarla ilgili detaylar örnekler

Toplam:9,5Mb
http://rapidshare.com/files/69627686/yueksek_yap__305_lar.rar.html
Link yenilendi. kolay gelsin

632821667639532428.png

632821667639532428.png

askerasker85' Alıntı:
tamam haklısın.. ama maalesef bu da dead....! bu linkte gitmiş dostum...:(
yenileme imkanın varsa bunu bekliycem ama bak..!

Dostum şu aralar proje teslim işi ile uğraşıyorum ama cumadan sonra linkleri yenilerim kolay gelsin kusura bakma.

linnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnk deadddddddddddd

cok guvensiz is yapmaktasin cooookkkkkk 1 tas attim havaya dustu mapushaneye misali link koyuyorsun basligi guzel ici olu yada PDF 5 para etmez projeler sen mimarsin 1 yerde guzel konun var oryada mesaj atmistim.2 proje var ama hangi ortamda yapilmis belli degil animasyon bayagi harika idi.Proje paylasirsan dwg olarak paylas benim icin degil cunku turkiye ile avrupa yapi sistemi farkli herseyi ile mimarsin amator seylere istigal etme.
Dubai vs yuksek versiyon projeleri tasi tartisalim tartismalarda cikacak fikir alis verislerinde gelismeler olsun forumu boyle doldurmanin anlami var mi? sayin meslektasim
mumkunse dwg
pdf uzerinde konusmak olmaz veya degisklik sabit bir olusumdur
iyi gunler

cok guvensiz is yapmaktasin cooookkkkkk 1 tas attim havaya dustu mapushaneye misali link koyuyorsun basligi guzel ici olu yada PDF 5 para etmez projeler sen mimarsin 1 yerde guzel konun var oryada mesaj atmistim.2 proje var ama hangi ortamda yapilmis belli degil animasyon bayagi harika idi.Proje paylasirsan dwg olarak paylas benim icin degil cunku turkiye ile avrupa yapi sistemi farkli herseyi ile mimarsin amator seylere istigal etme.
Dubai vs yuksek versiyon projeleri tasi tartisalim tartismalarda cikacak fikir alis verislerinde gelismeler olsun forumu boyle doldurmanin anlami var mi? sayin meslektasim
mumkunse dwg
pdf uzerinde konusmak olmaz veya degisklik sabit bir olusumdur
iyi gunler

Demekki elimden bu kadar geliyor sen dwg mwg deyip duruyorsun yok onu paylaş bunu paylaş.O paylaş dediğin dwglerini sen şu ınternet alemınde bulda sen paylaş görelim birde uslubunu doğru düzgün kullan işin olduğu zaman maile özele adam gıbı yazıyorsun sonra forumda ileri geri yazıyorsun!
Bahsettiklerini senden bekleyeyim benim elimde olsa veya olanları paylaşırım elimden geldiğince forumdada arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım sen gelmişin b.. atıp duruyorsun...
Bir dipnot daha vereyım bu forumun açıldığı hafta geldim ve bu zamana kadar senin gibi biriylede bu tür muhabbetlere girmedim girmekde istemezdim ama en azından yapılana saygı bekledim...

ergun hoca bosver sal biraz santiye yonetmiyoz su an burda. milletin isi var gucu var nerden ugrassinda bulsun. Hem fffyyybbb kardesin ekledigigi pdf den dxf e ceviren program var 30 sn bile surmez cevirmek. sal biraz haci. senin santiyede millete kok sokturursun sen yau...:vur

bak kardesim palavra atiyorsun senin mimar oldugun bile enteresan ihtiyaci olana kardeslerim istedigi projeyi usta ellerle hazirlanmis www.insaatformu.com veya www.insaatim.com da bulabilir.
Her onune gelen yerde forum aciyorusn abartili basliklar icinde birsey yok.
Actigin bu forum sayfalarinda baska amacli kullanilabilir.Hangi usluptan bahsetmektesin Isin gucun tesekkur butonuna basin demekten baska sey yok.Her alana daliyorsun birsey koparmaya calisiyorsun onuda getiremiyorsun.
Hizmeti git ana meslek dali alaninda nasil icra ediliyor bak sonra gel elestiri yap.1 tane saglam linkle icraatin yok bosu bosuna forum kabartiyorsun birde cevap yazma curetindesin Hayretsin
arkadaslar yuksek versiyon cami-toplu konut-petrol akaryakit istasyonu-hotel motel herturlu projeyi ve orneklerini dwg olarak yukarida bahsettigim adresten bulabilirsniz zamaninizi bosuna kaybetmeyin veya teknik bilgiyi ve burya cevap yazarak diger arkadaslarin hakkini oldurmeyin yazik baskaca TEKNIK kapasiteli bir forum sayfasi ile hic ulasamayanlara hizmet olabilir
saygilarimla

erdinc kardesim uzuluyorum sitenin heryerinde bu kardesime rastlamak mumkun aslinda birsey yapmak istiyor ama yapamiyor cabasini takdirle karsilarim gercek ihtiyaci olan kardeslerim beklemekte diyemiyor arkadaslar birde surya bakin displinin hali baskadir.
Yalanla dalavere ile bir yere varamiyoruz hep oldugumuz yerde say dur.gelismek buyumek icin gercek calisma caba ve destekle yukselmek gerek kusra bakmayin
gercegi bu
saygilarimla

bak kardesim palavra atiyorsun senin mimar oldugun bile enteresan ihtiyaci olana kardeslerim istedigi projeyi usta ellerle hazirlanmis www.insaatformu.com veya www.insaatim.com da bulabilir.
Her onune gelen yerde forum aciyorusn abartili basliklar icinde birsey yok.
Actigin bu forum sayfalarinda baska amacli kullanilabilir.Hangi usluptan bahsetmektesin Isin gucun tesekkur butonuna basin demekten baska sey yok.Her alana daliyorsun birsey koparmaya calisiyorsun onuda getiremiyorsun.
Hizmeti git ana meslek dali alaninda nasil icra ediliyor bak sonra gel elestiri yap.1 tane saglam linkle icraatin yok bosu bosuna forum kabartiyorsun birde cevap yazma curetindesin Hayretsin
arkadaslar yuksek versiyon cami-toplu konut-petrol akaryakit istasyonu-hotel motel herturlu projeyi ve orneklerini dwg olarak yukarida bahsettigim adresten bulabilirsniz zamaninizi bosuna kaybetmeyin veya teknik bilgiyi ve burya cevap yazarak diger arkadaslarin hakkini oldurmeyin yazik baskaca TEKNIK kapasiteli bir forum sayfasi ile hic ulasamayanlara hizmet olabilir
saygilarimla

erdinc kardesim uzuluyorum sitenin heryerinde bu kardesime rastlamak mumkun aslinda birsey yapmak istiyor ama yapamiyor cabasini takdirle karsilarim gercek ihtiyaci olan kardeslerim beklemekte diyemiyor arkadaslar birde surya bakin displinin hali baskadir.
Yalanla dalavere ile bir yere varamiyoruz hep oldugumuz yerde say dur.gelismek buyumek icin gercek calisma caba ve destekle yukselmek gerek kusra bakmayin
gercegi bu
saygilarimla

Burda başka forumların reklamını yapıyorsun bu 1.
Dalaveradan bahsediyosun bende diyorum ki sana elimden gelen bu ve çoğu lınkın patlamış olmasıda çok normal okuma yazman varsa konuların açılış tarıhlerıne bak bu 2.
üçüncüsü ve sonuncusuda senin açtığın konular paylaştığın dwgleri görelim diyorum hala açtığın bır şey yok..

reklam yok sen mimarim diyorsun bizde meslektasimiza bakalim neler yapiyor hos guzel basliklar aciyorsun (FOOS) icerigi ben reklam yapmis degilim zaten seninde yapitin birsey yok sagdan soldan tasima yapmaktasin.Oda olmuyor benim dwg olarak bir arkadasimin onerisi ve fikir babindan bakabilecegi yerde istedigi projeler mevcut bu bolum senin sanada tabii neden sen bakipta istege cevap vermiyorsun?
ne acayip soyle onu acayim 2 site var oki boyle bir bolum acmissin milletin talebini karsilamakta sana dusuyor.ayrica www.eplans.com faydalan derim
ok kardesim seni kotulemiyoruz OLGUN acik ve net olmalisin sana yardim bak kardesler ne istiyor ya bilgisayarin transfer vs linkler gitti veya tatil vs ben sana diyorum iste sana bak sana yoneltilen sorulara ve bir kardesime gercek faydan olacak ise iste buyur sen anlamamkta direniyorsun zannediyorsun ben seni karaliyorum boyle birsey yok.
kafan sarj etse reklam falan olmadigini anlarsin yardim yapacaksan millete tam yaparsin

iyi aksamlar

sağol kardeşim link için bir incelicem fikir edinmek amaçlı,
üstte bi kaç polemik gördüm gereksiz yere yapılmış bir atışma gibi göründü gözüme yorum yapmıcam ama forumumuza yakıçmayan bir uslup olduğunu düşündüğüm için deyinmeden geçmeyeceğim.
burda herkes bişeyle paylaşmak birşeylerden faydalanmak biraz daha kendisini geliştirmek için geziniyor sanıyordum ki öyle olduğuna inanmaya devam edeceğim.inşaatla ilgili azcık araştırma yapan herkesin yolu yukarda adresleri belirtilen sitelerden geçmiştir , burda olmanın bir farkı var bence ,burda herkes elindekini paylaşıyor ben inşaat mühedisiyim ama projenin mimarisine dair de birşeyler öğrenmek daha doğrusu öğrenmek değil mimarlık hakkında sadece fikir sahibi olmak için mimari içerikli konuları da inceliyorum.benim ya da bir inşaat mğhendisnin işi gelen mimariye bir statik oturtup çözüp göndermek ya da şantiyede insan yönetimi işgücünün verimli yönetimi değildir. ben işimin bu olduğuna inanmıyorum. ve sen mimarsın sadece mimari ile ilgili şeyler bil sen mühendissin sadece momentlerinle ilgilen değil ki bu iş .yapı bütünün ortak ürünü olarak ayakta duruyorsa kimsenin işi okulda aldığı alfabe değildir.
iş sadece fikir edinmek bilmek,kendini bir adım daha ilerletmektir bence.
tamam herkes kendi işini yapar ama daha geniş ufka sahip olmak kimsenin işini yapmasını engellemez.....

forumumuzun kıymetinin bilinmesi dileğiyle..
bilginin payaştıkça arttığına inananlardanım
herkese kolay gelsin .....

bu projeler ne projesi arkadaşlar iç mimari dekorasyon insaat makine autocad demi açılıyo adeko damı 2020 demi biraz detay verin bakalım dekorasyonla uğraşan varsa paylaşalım

bu projeler ne projesi arkadaşlar iç mimari dekorasyon insaat makine autocad demi açılıyo adeko damı 2020 demi biraz detay verin bakalım dekorasyonla uğraşan varsa paylaşalım

bu dosyadakıler resımden oteye geçmeyen detaylar ve bına cephelerı mevcut.

Ama senın paylaşımlarınıda şimdiden merak etmeye başladım bekliyoruz paylaşımlarını...

dekorasyon mutfak projeleri ilginizi çekerse yolliim arkadaşlar 2020 de çiziyorum uzantısını bilmiyorum ammaaa benim işle uğraşan varsa gerçekten dayanışma fikir alışverişi çok önemli

dekorasyon mutfak projeleri ilginizi çekerse yolliim arkadaşlar 2020 de çiziyorum uzantısını bilmiyorum ammaaa benim işle uğraşan varsa gerçekten dayanışma fikir alışverişi çok önemli

Paylaş sen paylaş işimize yarar dekorasyon diyosun daha ne :clap Tabi o formatı açan programda bulmak lazım ama sen onları dwgye falan çevirebilirsen daha güzel olur.

Geri