klavuz13
Banned
- Reaction score
- 0
Yüksek Divan Kurulu: “Desteğimiz sürecek”
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Genel Kurulu Başkanlık Divanı, yayınladığı bir deklarasyonla, kulübün zor günleri aşacağını ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu'na verdikleri desteğin süreceğini bildirdi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Genel Kurulu Başkanlık Divanı, yayınladığı bir deklarasyonla, kulübün zor günleri aşacağını ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu'na verdikleri desteğin süreceğini bildirdi.
Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Sayın Fenerbahçeliler,
Futbol takımımızın sezon başından bu yana almış olduğu kötü sonuçların medyada ve bir kısım taraftarlarımızda tepki oluşturduğu görülmektedir. Yüz yılı aşan tarihimizde kulübümüzün zaman zaman böyle durumlara düştüğü görülmüştür. Ne var ki, Fenerbahçe Spor Kulübü her zaman bu zor anları aşmasını bilmiştir. Herkes bilmelidir ki; futbol takımımız sezon başından beri gelen şansızlıklar ve sakatlıklarla karşılaşmışken, bir kısım muhaliflerimiz bu durumu fırsat bilerek bir hayli yakışıksız ithamlarla kulübümüzü ve yönetim kurulumuzu yıpratma kampanyasına girişmiştir. Taraftarlarımız şunu iyi bilmelidir ki; yapılan her şey stadıyla ve tesisleriyle onlar için yapılmıştır. Yıllardır arzu edilen; insanca oturulabilecek ve saatlerce kuyrukta beklemeden maçtan 15 dakika önce statta yerini alabilmek değil midir? Şimdi yönetimimiz bu düzene karşı çıkanlarla karşı karşıyadır. "Muhalifiz" diye bağırıp, "Başkan istifa" diyenlerin hangi rantın peşinde olduklarını Türkiyemizde herkes bilmektedir. Bu nedenle taraftarlarımız şunu bilmelidir ki; "Biz Fenerbahçeliyiz" diyen 12 numara öncelikle bu çirkin tezahürata karşı duracaktır. Rant amacı güdenlerin maksat ve gayelerini bilmekteyiz. Kulüp tüzüğümüzde bunun koşulları yazılıdır. Böyle tribün anarşisiyle kulübümüzde asla yönetime gelinemez. Fenerbahçe Spor kulübü Yüksek Divan Kurulu, "Ben Fenerbahçeliyim" diyen herkesi sağduyulu olmaya davet etmektedir. Yüksek Divan Kurulu'nun, Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun arkasında desteği devam edecektir. Fenerbahçe Spor Kulübü asla böyle yenilgilerle yıkılacak bir kulüp değildir. Kulüp olarak bu geçici, sıkıntılı günleri atlatacağımızı tarihten gelen örneklerle biliyoruz. Taraftarlarımızı, böyle bir günde her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde görmek istiyoruz, ancak bu şekilde başarının geleceğine inanıyoruz.
En derin saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Genel Kurulu Başkanlık Divanı"
kaynak