revolation
яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Bugün bi arkadaş aradı… msn adersini verdi.Ekledim…
Bi konu hakkında benden bilgi almak istemiş. Anlatıyorum, anlatıyorum… Anlamıyor….
Sonra “Allah akıl dağıtırken sen neredeydin birader”… dedim… Güldü… O güldüğü an bende bi şimşekler çaktııı…Aklıma acayip bi cevap geldi..
Ben: Olm bak bişey anlatçam sana
Aradaş: Buyur okan dinliyorum.
Ben: diyalog…
Ve Yüce Allah şuan Mahmut’u (Mahmut arakdaşımın adı) yarattı. Şuan kendisine akıl vermekle meşgül. Ama oda ne… bu ses…
Bipp bippbippppppp: Uyarı Yüce Allah akıl yüklemek istediğiniz Ahmet kulunuzun ram ve remi yetersiz… Lütfen yeniden deneyiniz yada kulunuz Ahmet’e daha düşük bir IQ
yükleyiniz…
Ahmet o anda koptu
bende bi konu açayım dedim buraya!!! Bu arada arkadaşa zar-zor anlattım sorduğu şeyi.
Bakalım üyelerden bi kaçına akıl dağıtılırken neler yaşanmış
…sıradaki
FoFeR
bipppbipppppp… uyarı, bu kişi adultla yüklenmiş… bilgiler silinemiyor… dosyalara ulaşılamıyor. Uyarı virüs… virüs… uyarı… sarışın, esmer, rus… uyarı… bağlantıyı kes…
disconnect…
freemitnick
bipppbipppppp… uyarı kişi çok agrasif.. bu kişiye duygu yüklemesi yapmaktasınız… yaptığınız işlem bağlantılarda sorun yaşatabilir….
freemitnick sistem dosyalarına ulaşılıyor. Lütfen bekleyiniz…
………
……..
…….
……
…..
….
…
..
.
bağlantı koptu… yükleme yapılamadı… durum: agrasif…
hellboy726
connect…yüklemeye başlanıyor… boş alan %99
loading…
yükleme işlemi başarı ile gerçekleştirildi… hafıza %100 dolu kullanılan alan hala %1. Kulu fazla zorlamayın. Sistem çokebilir…
Kenan
yüklemeye başlamak için lütfen bekleyiniz. Sistem taranıyor. Hatalı kelime ferik. Ferik araştırılıyor…
Loading…
Bi süre sonra ferik bulunur…
Uyarı bağlantıyı hemen kesiniz… zararlı hafıza ferik
ManigatöR
Connect… disconnect
Connect… disconnect
Connect… disconnect
Bippppbipppppp uyarı kul yüklemeyi kabul etmiyor. Kullanılan hafıza %10… daha fazla zorlamayın…
revolation
logout…
SkуαηgєL
Connect… kul hafızasına ulaşılıyor…
..........
…….
……
….
Uyarı… kul ferik yüklü… bağlantıyı kesiniz… hafıza gerçekleştirilemedi..
Hata raporu ayrıntısı… ferik kelimesine rastlanıldı…
Durum: belirsiz…
Fırtına
Connect… hafıza taranıyor. Sistem %100 geyik… forever geyik… lütfen daha sonra tekrar deneyiniz…
durum: sabotaj halinde
Çok saçma bişey oldu ya! Ama arkadaşla msn’de diyalog süperdi… Konu aceleye gelmeseydi güzel bişeyler yapardım size. Neyse… bi dahaki sefere daha güzel bişeyle karşınızda olacağım
Bi konu hakkında benden bilgi almak istemiş. Anlatıyorum, anlatıyorum… Anlamıyor….
Sonra “Allah akıl dağıtırken sen neredeydin birader”… dedim… Güldü… O güldüğü an bende bi şimşekler çaktııı…Aklıma acayip bi cevap geldi..
Ben: Olm bak bişey anlatçam sana
Aradaş: Buyur okan dinliyorum.
Ben: diyalog…
Ve Yüce Allah şuan Mahmut’u (Mahmut arakdaşımın adı) yarattı. Şuan kendisine akıl vermekle meşgül. Ama oda ne… bu ses…
Bipp bippbippppppp: Uyarı Yüce Allah akıl yüklemek istediğiniz Ahmet kulunuzun ram ve remi yetersiz… Lütfen yeniden deneyiniz yada kulunuz Ahmet’e daha düşük bir IQ
yükleyiniz…
Ahmet o anda koptu
Bakalım üyelerden bi kaçına akıl dağıtılırken neler yaşanmış
…sıradaki
FoFeR
bipppbipppppp… uyarı, bu kişi adultla yüklenmiş… bilgiler silinemiyor… dosyalara ulaşılamıyor. Uyarı virüs… virüs… uyarı… sarışın, esmer, rus… uyarı… bağlantıyı kes…
disconnect…
freemitnick
bipppbipppppp… uyarı kişi çok agrasif.. bu kişiye duygu yüklemesi yapmaktasınız… yaptığınız işlem bağlantılarda sorun yaşatabilir….
freemitnick sistem dosyalarına ulaşılıyor. Lütfen bekleyiniz…
………
……..
…….
……
…..
….
…
..
.
bağlantı koptu… yükleme yapılamadı… durum: agrasif…
hellboy726
connect…yüklemeye başlanıyor… boş alan %99
loading…
yükleme işlemi başarı ile gerçekleştirildi… hafıza %100 dolu kullanılan alan hala %1. Kulu fazla zorlamayın. Sistem çokebilir…
Kenan
yüklemeye başlamak için lütfen bekleyiniz. Sistem taranıyor. Hatalı kelime ferik. Ferik araştırılıyor…
Loading…
Bi süre sonra ferik bulunur…
Uyarı bağlantıyı hemen kesiniz… zararlı hafıza ferik
ManigatöR
Connect… disconnect
Connect… disconnect
Connect… disconnect
Bippppbipppppp uyarı kul yüklemeyi kabul etmiyor. Kullanılan hafıza %10… daha fazla zorlamayın…
revolation
logout…
SkуαηgєL
Connect… kul hafızasına ulaşılıyor…
..........
…….
……
….
Uyarı… kul ferik yüklü… bağlantıyı kesiniz… hafıza gerçekleştirilemedi..
Hata raporu ayrıntısı… ferik kelimesine rastlanıldı…
Durum: belirsiz…
Fırtına
Connect… hafıza taranıyor. Sistem %100 geyik… forever geyik… lütfen daha sonra tekrar deneyiniz…
durum: sabotaj halinde
Çok saçma bişey oldu ya! Ama arkadaşla msn’de diyalog süperdi… Konu aceleye gelmeseydi güzel bişeyler yapardım size. Neyse… bi dahaki sefere daha güzel bişeyle karşınızda olacağım