yönlendir ve blogcunun reklamlarını nasıl kaldırabilirim

seax

New member
Reaction score
0
yönlendir ve blogcunun reklamlarını nasıl kaldırabilirim arkadaşlar
şimdiden çok çok tşkler...

blogcu yu biLmem ama yonlendir reklamını kaldıramassınız

ne yani yok bunun çaresi

hayır öLe bir şansınız yok ama reklamsız yönlendirme siteleri war
arama butonunu kuLLanarak bulabilirsiniz

Evet beyler bu konuya el atmak istedim blogcunun üstteki banerlarını kaldırmak mümkün kaldıranları gördüm ama nasıl yapılır bilmiyorum sadece ben size www.blogcu.com/xxxx adının nasıl yönlendirilecegini söyliyim.Şimdi size ücretsiz yönlendirme adresi vercem www.tr.cx bu adresten yönlendirme yaparsınz. Oldukça kolay benimde bidene blogcuda var www.komiknet.tr.cx bakabilirsiniz.Normalde www.blogcu.com/esreklam ama yönlendirince www.komiknet.tr.cx oldu.Anlamısınızdır umarım Sevgiler Saygılar...

SeLam ArkadaşLar Ben Yenıyım güzeL bi site ellerine saglık cok tşk ler benım sorunum su reklamsiz yonlendirme yapmam için ne yapmam lazım .. by sinan !

evet arkadas lar blog sitesinde ki reklam i kaldirmak mumkundur sadece bukadarını diye bilirim aras tırır sanız bulursunuz

www.repage1.de bu adres reklam vermiyo sayilir cok az bi reklam oda site nin altindadir

www.repage1.de

bu adres reklam vermiyor ve ucret siz dir tafsiye ederim arkadas lar inan tsk edeceksiniz ben kullanıyorum siz de kullanın ama biraz zor dur html kod u yazmak si tede biraz kurcalarsanız bulursunuz msn adresimi veriyim yardim icin [email protected]

bloğu filan tam olarak bilmiyorum ama yönlendir veya diğer tür sitelerde reklamı kaldırrsanız üyeliğiniz iptal olabilir (tabi kaldırabilirseniz :) )

Geri