Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yönlendir ve blogcunun reklamlarını nasıl kaldırabilirim
Evet beyler bu konuya el atmak istedim blogcunun üstteki banerlarını kaldırmak mümkün kaldıranları gördüm ama nasıl yapılır bilmiyorum sadece ben size www.blogcu.com/xxxx adının nasıl yönlendirilecegini söyliyim.Şimdi size ücretsiz yönlendirme adresi vercem www.tr.cx bu adresten yönlendirme yaparsınz. Oldukça kolay benimde bidene blogcuda var www.komiknet.tr.cx bakabilirsiniz.Normalde www.blogcu.com/esreklam ama yönlendirince www.komiknet.tr.cx oldu.Anlamısınızdır umarım Sevgiler Saygılar...
SeLam ArkadaşLar Ben Yenıyım güzeL bi site ellerine saglık cok tşk ler benım sorunum su reklamsiz yonlendirme yapmam için ne yapmam lazım .. by sinan !
bu adres reklam vermiyor ve ucret siz dir tafsiye ederim arkadas lar inan tsk edeceksiniz ben kullanıyorum siz de kullanın ama biraz zor dur html kod u yazmak si tede biraz kurcalarsanız bulursunuz msn adresimi veriyim yardim icin [email protected]