Yönetimde Kapışma

admiral

New member
Reaction score
0

Haluk Levent 'Feda' konseri yapmak istedi, Başkan 'Tamam' dedi. Ancak kendisinden habersiz olarak siteye yalanlama konulunca, Fikret Orman çılgına döndü. Beşiktaş Başkanı, sorumluluğu üzerine yalan yöneticisi Mesut Urgancılar'a, “İslamın şartı 5'tir. Altıncısı da, istiyorsan gitmektir” dedi.

Binbir krizle boğuşan Beşiktaş Yönetimi’nde sıkıntılar bitmek bilmiyor. Son krizin, Başkan Orman ile yönetici Mesut Urgancılar arasında yaşandığı ortaya çıktı. Her şey, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Serhat Kutlu ve Haluk Levent’in, ‘Feda’ konserini organize etmesiyle başladı. Plan çerçevesinde, konser girişinde para alınmayacak, sadece Feda tişörtü olanlar içeri gidebilecekti. Bu düşünceden haberdar edilen Fikret Orman da Beşiktaş Başkanı olarak projeye onay verdi.

‘Beğenmiyorsan gidersin...’

Ancak Başkan’ın bulunmadığı icra kurulu toplantısında Yönetici Mesut Urgancılar bu duruma karşı çıktı. Haluk Levent’in özel yaşamındaki sıkıntılar nedeniyle sanat yaşamının sona erdiğini savunan Urgancılar, şarkıcının kendi reklamını yapmak istediğini savundu. Bazı idareciler de bu konuda Urgancılar’a hak verince, siteden bir açıklama yapılması kararlaştırıldı. Ahmet Nur Çebi bir yazı kaleme aldı, son olarak Başkan’ın onayına sunulmak üzere yazı Koordinatör Gökhan Sarı’ya teslim edildi. Ancak Sarı bu yazıyı Başkan’a okutmadan siteye koydurdu. Başkan da doğal olarak kulübün bu açıklamasını herkes gibi internet sitesinden gördü ve çılgına döndü. İlk toplantıda fırtınalar estiren Fikret Orman, yönetici arkadaşlarından hesap sordu. Ahmet Nur Çebi de durumu anlattı ve faturayı Koordinatör Gökhan Sarı’ya kesti. Ancak devreye giren Mesut Urgancılar, “Bence doğrusu buydu. Ben istediğim için oldu” çıkışını yaptı. Başkan Orman ise Urgancılar’a şok bir çıkış yaptı: Bak Mesut... İslamın şartı beştir. Altıncısı da olmak istemediğin yerden gidersin. İşine gelmiyorsa kapı orada... Bu sert sözlerin ardından Mesut Urgancılar istifa etmedi, ancak yönetim ciddi şekilde sarsıldı.

Orhan Yıldırım

Tartışma var istifa yok!
Yönetim Kurulu'nda yaşanan bu olayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da onayladı.

FANATİK’e konuşan Fikret Orman, “Herkesin malumudur ki, insanların olduğu her yerde mutlaka fikir ayrılıkları problemler ve anlaşmazlıklar yaşanır. Önemli olan bu fikir ayrılıklarını, anlaşmazlıkları Beşiktaş lehine çevirebilmek... Olağanüstü kongre iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Gündemimizde kesinlikle olağanüstü kongre yok. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Beşiktaş’ın seçim sürecine zamanı yok. Böyle bir şansımız yok. Öyle büyük problemler, o kadar büyük krizlerimiz var ki, bu krizlerin üzerine bir de seçim eklemek niyetinde değiliz” dedi.​

Ekli dosyalar

• fft104mm1837642.jpg
    fft104mm1837642.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 138
Geri