Yönetim İşe Başladı

admiral

New member
Reaction score
0

Aziz Yıldırım'ın bugün ve yarın sürecek olan kongrede yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle yönetim dış transferde olduğu gibi iç transferde de bir an dahi beklemeyi düşünmüyor.

Özellikle son iki sezonda transfer için son ana kadar bekleyen, geçen sezon ise 3 Temmuz sonrası yaşananlar sebebiyle elindeki iskelet kadrosunu bozmak zorunda kalan Fenerbahçe, bu kez işi her zamankinden daha sıkı tutuyor. Aziz Yıldırdım’ın hafta sonu gerçekleştirilecek kongrede bir kez daha başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılırken, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım başkanlığındaki Seçim Komitesi çalışmalarını iç transferde de tüm hızıyla sürdürüyor. Gelecek sezonun kadrosunu bir an önce oluşturmak isteyen teknik direktör Aykut Kocaman, kiralık oyuncuları Reto Ziegler ve Joseph Yobo’nun takımda kalmasını istiyor. Bu konuda iki oyuncunun da kulüpleri Juventus ve Everton ile görüşmelerin sürdürüldüğü, bildirildi. Selçuk Şahin ve Bekir İrtegün’le ise yeni sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ve Fabio Bilica artık yolcu

Sözleşmesi sona eren Fabio Bilica ile yolların ayrılacağı belirtilirken, Birçok Arap ve Orta Doğu kulübünün takibinde olduğu ileri bilinen Issiar Dia’nın durumunun gelen tekliflere göre değerlendirileceği bildirildi. Emre Belözoğlu’nun ise milli maçların ardından, futbol yaşantısına yurt dışında devam edeceğini açıklaması bekleniyor. Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Semih Şentürk hakkında ise iki taraftan da henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.​

Geri