Yöneticilere Duyurulur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Arkadaslar özelliklede yöneticiler su mesaja dikkat edelim pls:

Recep Tayyip Erdoğan İdam Edilmelidir!..

1- AKP hemen kapatılmalıdır...

2-R.Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç, Abdullah Gül İdam Edilmelidir...

3-Büyükanıt Cumhurbaşkanı olmalı ve Cumhurbaşkanlığı GenelKurmaya bağlanmalıdır.

4-Seçimler hemen yarın yapılmalı, CHP tek başına iktidar oluncaya kadar, her hafta sonu tekrar edilmelidir...

5-Anayasa mahkemesi her ihtimale karşı, 400, 450,500 milletvekili ile meclisin Cumhurbaşkanlığı'na seçilebileceğiyle ilgili kararları alıp, seçim sonuçlarını beklemelidir.

6-Seçim sandıkları, Sabih Kanadoğlu, Emin Çölaşan, Tülay Tuğcu, Mehmet Yaşar Büyükanıt'ın başkanlığını yapacağı bir komisyon tarafından, Anayasa Mahkemesinde açılıp, sayılmalıdır...

7-Seçim tarihi, tüm muhalefet partileriyle konuşulduktan, birleşmeler ve hülleler tamamlandıktan sonra, en uygun olan zamanda yapılmalıdır.

8-Seçimlere katılacak milletvekillerinin, Türk olup olmadığı, Türklükle ilişkileri, Türklükten ne anladıkları, Devlet Bahçeli'nin başına geçeceği bir komisyon tarafından onaylandıktan sonra ancak, aday olabilmelerine imkan verilmelidir.

9-Dinden ne anladıkları ve Müslüman olup olmadıklarıyla ilgili onamayı ise Recai Kutan'ın kuracağı komisyon değerlendirmeli ve karara bağlamalıdır.

10-Laiklikten ne anladıkları ve ne kadar Laik olduklarıyla ilgili kararı, Deniz Baykal'ın kuracağı komisyon değerlendirmeli, onun işin içinden çıkamadığı durumlarda ise, Anayasa Mahkemesi karar vermelidir.

11-Bundan sonra kutlu doğum haftalarında, Gül dağıtmak yasaklanmalıdır.

12-Soyadı kanununda değişiklik yapıp, Gül ve Gül'den türeyen kelimeler yasaklanmalıdır...

13-Bu yasak geriye doğru işletilip, Cumhuriyetimizin başına bela olmuş olan, Gül soy isimli şahıs, İstanbul'a Vali olmuş olan Güler soyisimli şahıs ve Türkiye'ye rüyalarında bile dönemeyen Gülen soyisimli şahıs hakkında işlem başlatılmalıdır...

14-Genel Kurmay'ın muhtırasından bir gün önce, Abdullah Gül'ün yollarına gül döküp, gül sularıyla abdest alan medyanın, Muhtıra sonrası yayınları güzelce mukayese edilip, muhtıra öncesi ve sonrası farkın hesabı sorulmalıdır...

15-Unakıtan'ın oğlunun pastörize yumurta fabrikasına, Erdoğan'ın oğlunun gemisine, Dünürlerinin özelleştirmeden aldıkları Limanlara el konulmalıdır.

16- O ki seçim süreci başladı, tüm seçim otobüslerinin üzerindeki kolonların sesi belli bir desibeli geçmeyecek şekilde ayarlanmalı, kafamız fazla şişirilmemelidir.

17-Hazır eliniz deymişken,siyasetle pek alakası yok ama, yayıncı kuruluşun kablolarını kesen, otoparklarda rakip takımın futbolcusunu döven, rakip takımın kalecisinin kafasında torpil patlatıp, antrenörünün kafasını yaran, bundan sonra da aldığı cezaları şikayet için Anıtkabir'e yürüyen Fenerbahçe'yi de bu kadar kanun arasında Şampiyon ilan ederseniz tadından yenmez.

(Alıntıdır)
Bu mesajın linki:

http://www.hackhell.com/showthread.p...42#post1751842

Arkadaslar bu mesajı görüyoruz,ve bir bakalım forum kurallarına.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=7005

Bu mesaja dikkat kurallardan:

9-Siyasal ve dini konuların konuşulmasına Hackhell yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır.

Lütfen buna dikkat edelim bu mesaj CLOSED durumda ama tamamen silinmesi ve yayınlayanında cezalanması gerekli degilmi.Mesajı kilitlemekle bitmiyor iş arkadaslar,onu nasıl olsa herkes yine görüyor ve bizede siyasetci,politikacı veya taraf tutan bir forum diyebilirler bu mesajı görünce.Lütfen Dikkat! Admin ve Mod'lara duyurulur.Mesajı yayınlayan üye: DarbeliMat

Bilgilerinize duyurulur.

Burası Siyaset Meydanı Veya Miting Alanı Değil Arkadaşım....

BEncede yani..
Yok şu idam edilmelidir..Şu Cumhurbaşkanı olmalıdır..

Arkadaslar bende onu anlatmaya calısıyorum hepimiz haklıyıız yayınlayan üyeye cezanızı vermeniz ve mesajı silmeniz için yazdım bu mesajı lütfen böyle şeyleri normal üye lerin araştırması degil,üst yöneticiler yapmalı.Forumda herşeyi ben bulmayayım lütfen..Hergün her bölümde yanlıs mesaj varmı diye ben arastırmayayım

konunun Linkini verirsen daha iyi oLur

ama çok komik şeylerde geçio bunun içinde. nerde ve nasıl bi şekilde yazıldığı önemli belki geyiğine yapmıştır link atsana

oke abi ekledim şimdi linki sabit baslıga

aDMiNiSTRaToRLeR BiŞeYLeR YaPın su konuya lütfen yahu

Bizmi İdam Edecez :D

Ok chamur halletti..

{ηo_fєĄЯ™}' Alıntı:
Arkadaslar bende onu anlatmaya calısıyorum hepimiz haklıyıız yayınlayan üyeye cezanızı vermeniz ve mesajı silmeniz için yazdım bu mesajı lütfen böyle şeyleri normal üye lerin araştırması degil,üst yöneticiler yapmalı.Forumda herşeyi ben bulmayayım lütfen..Hergün her bölümde yanlıs mesaj varmı diye ben arastırmayayım

Forumda herseyı sen buluyorsun, yanlıs mesaj varmı dıye sureklı arastırıyorsun demek ozaman senı bız smod yapalım dımı?

yazılan mesajların uslubunda çıkarcı olan ve yardımsever olanlar hemen ayırt edılıyor.

Cıkarcı mesaj örnek:

böyle şeyleri normal üye lerin araştırması degil,üst yöneticiler yapmalı.Forumda herşeyi ben bulmayayım lütfen..Hergün her bölümde yanlıs mesaj varmı diye ben arastırmayayım

Yardımsever mesaj ornek:

Arkadaslar konu lınkını altta verdım sanırım mesaj forum kurallarına aykırı yonetıcı arkadaslar ılgılenebılırlerse sevınırım.

Benim smod olmam için daha cok var ve halimden memnun durumdayım.Ayrıca ben bu mesajı modların daha dikkatli olması için yazdım,kendi cıkarım için degil,bir mesajı tespit ettim diye sizden yetki istemedim.Yetki olayı adminlerin takdiridir.Benim bir defa dememle olacak iş degil,bunu bende biliyorum.Ayrıca,su anda bu forumda kendi cıkarını düşünen birsürü üye var.Bunlara örnek,su anda HackHeLL'de Görev Almak İsteyenler kutusunda sahan diye biri 2 mesajla adminlik istiyor.Asıl cıkarcı diye onun gibilerine denir.Bu konuyu halletilerse,kapatalım artık lütfen.

17 yaşında askere gidiyorum diye konu açıyosun..

Mod olmak istiyorum diye konu açıyosun.

Reacep Tayyiip Erdoğan asılsın diye Öneri ve Şikayetlere konu açıyosun.

Forumda hatalı mesajları bulmayı bi kenara bırak, kirlilik yaratmaktan başka bişey yapmıyorsun.
Bak yukardaki mesajında 2. mesajında modluk istiyorlar diyosun. Aynısını sende yapmışsın http://www.hackhell.com/showthread.php?t=251752

Espri demişsin bi de

Biraz ne yapıp ne yapmaman gerektiğini öğren, öğrenene kadar konu açmazsan daha güzel olur. Forumda geyik mizah bölümü var oraya aç.

O söylediğin mesajı bi defa bana dememelisin o lafı yazana demelisin.

Reacep Tayyiip Erdoğan asılsın diye Öneri ve Şikayetlere konu açıyosun

İhbar hattına yaz onu kastediyorum. Forumun kuralları var.
Diğer konuların içinde geçerli. Geyik yapacaksan ilgili bölüme aç.
Zamanla öğrenirsin ben sana kızmıyorum. Yol göstermeye çalışıyorum.
Doğru olanı yapman için. Çünkü yararlı olayım derken zararlı olursun bu şekilde.

Bu konuda şikayet ettiğin konu bölüm modu tarafından gereken uygulamaya tabi tutuldu.

No Fear kardeş, forumda free phbp nasıl açılır, nerden bulunur başlıkları var, ordan bitane bul, kendine bi forum aç, git oraya, kendini mi admin yapcan, moderatör mü olcan, ol işte. Yapamıyosan ben hazırliyim iki dakkada. Forumu kirletme. Burası ne lunapark, ne hayvanat bahçesi, ne de çocuk parkı.

{ηo_fєĄЯ™}' Alıntı:
Benim smod olmam için daha cok var ve halimden memnun durumdayım.Ayrıca ben bu mesajı modların daha dikkatli olması için yazdım,kendi cıkarım için degil,bir mesajı tespit ettim diye sizden yetki istemedim.Yetki olayı adminlerin takdiridir.Benim bir defa dememle olacak iş degil,bunu bende biliyorum.Ayrıca,su anda bu forumda kendi cıkarını düşünen birsürü üye var.Bunlara örnek,su anda HackHeLL'de Görev Almak İsteyenler kutusunda sahan diye biri 2 mesajla adminlik istiyor.Asıl cıkarcı diye onun gibilerine denir.Bu konuyu halletilerse,kapatalım artık lütfen.

Halınden memnun durumdasın ve bu konunu sadece ama sadece modların dıkkatlı olması ıcın yazdın ve bızden yetkı ıstemedın ölemi? peki alttaki pm'ı bana kim attı? :saskin Buarada Hackhell da görev almak isteyenler bolumunde herkes göreve talip olabılır ama şahan ve şahan gibilerin hackhell ıcerısınde yonetıcılık yapabılmelerı mumkun degıldır.

{ηo_fєĄЯ™}' Alıntı:
Lütfen bu konuya bir müdahale edin.
Ve ayrıca,bu forumda 1 yıldızlı üyelermi yanlış mesajları bulmalı sizce?Moderatörler ne güne duruyor?Forumda,hemde ana sayfada,Siyası anketlerin karsısında Recep Tayyip Erdogan idam edilmeli yazıyor ve modlar bir karsılık vermiyor.Eger ben bulduysam böyle mesajları ve bulacagımada yemin ediyorsam,lütfen bana bir yetki verinki bende gece-gündüz nöbetcilik yapayım.Ve size böyle dakka bir PM atmayayım,kendi işimi kendim halledeyim.

Size simdiden forum kurallarına uygun bir şekilde yetkimi barındıracagıma dair söz veriyorum.Çünkü ben bazıları gibi kuralları okumadan üye olmam.Bu ayın 13'ü askere gidiyorum.Ve askerde yazıcılık görevini üstlenecegim.Yani forumunuza gireceğim tekrardan.

Saygılarımla..
{ηo_fєĄЯ™}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri