XP'ye Selam Verdirin!

CasperBjK

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Windows XP'yi başlattığınızda oturum açılma ekranı gelmeden önce bir selam yada uyarı penceresinin görüntülenmesi sizcede hoş olmazmıydı? Mesela bilgisayarınız açılırken Emret Sahip! gibi bi selamlamayla açılsa :p
YÖNTEM: ''HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\winlogon'' anahtarına gelerek bu bölümde yer alan ''LegalNoticeText'' kısmına yazacağınız değer metni menü çubuğunda başlık olarak görüntülenecektir. ''LegalNoticeText'' olan bölümede ekrandaki mesaj kutusunda ne görünmesini istediğiniz bilgiyi, selamı, uyarıyı yazabilirsiniz!

sağol dostum güsel bir şeye benzio ama bu anahtar nerde ''HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\winlogon'' <---bulamadım da :D

biliyodum bunu paylaşım yaptığın ii olmuş

Güzel olmuş arkadaşım emeğine sağlık.

tabi bunLarı açmak içinde Başlat>Çalıştır dan regedit yazarak qeLindiğinide beLirteLim (biLmeyenLer için)

sağol arkadaş bilgisayarı dahada bireyseleştirmek için güzel bi paylaşım

hiç bi işe yyaramıyor umarım düzeltirsin

aliyah' Alıntı:
winlogon kısmına kadar geldim sonra dediğin 'LegalNoticeText' kısmı çıkmadı benim xp professional ondan olabilir mi acaba

Çıkması Lazım Dostum..Tekrar Bakıver..

kim bulmuş bunu bea??bulana helal olsun bea.......

nerde çıkıo bu yazı bnde bi fark olmadı

sozerun' Alıntı:
hiç bi işe yyaramıyor umarım düzeltirsin
Nası düzelticem afedersin? Windows'u yazanlardan biri ben değilimki :) Arkadaşım olmuyo falan demeyin hiç. Yapamadım deyin bari. Ben bunu windows Xp'de kullanıyorum. Kullanmadığım şeyi paylaşmam. Bakın teşekkür eden arkadaşlar kullanabilmişlerki teşekkür ediyolar. Tekrar deneyin tek tek söylediğim klasörleri regedit'te bulun yazın vs. Kolay gelsin. İLgi gösterip teşekkür eden arkadaşlarım bendende sizlere teşekkürler...

arkadaşım bunun bi farklı yoplu daha var.reshacker programıyla .
programı açıyoruz.
windows tan explorer dosyasını açıyoruz.
ordan dosyadan hopşgeldiniz yazısını bulup değiştirip kaydediyoruz.kapatıp açtığımızda yazdığıunız yazıyı görüceksiniz..

Geri