KingToKing
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar, windows xp home edition kuruluydu pcde. Sistemi bendeki katılımsız olarak hazırlanmış cd ile kurmuştum ve kurulum sırasında otomatik seri numarası girip, patchler ile kendini gene otomatik olarak active etmişti, ya da öyle görünüyordu. Lakin birden, hiç bir uyarıda bulunmadan 30 günlük deneme süresi geçtiği için sistem kendini kapattı ve açmak istediğimde deaktivasyon problemi çıkartıyor. Yani sistemi active et penceresi çıkıyor. Active et butonuna basınca da, cdnin otomatik girdiği seri numarasını doğal olarak sınıyor ve orjinal numara olmadığı için de beni kapı dışarı atıyor.Bir defalığına sistemi açabilsem...o zaman elimdeki orjinal seri numarası ile sistemi tekrar active ediceğim ama içeri giremiyorum. Ne yapmam gerekir arkadaşlar, yardım edin ne olur. Sistemi kaldırıp tekrar kurmak istemiyorum. Son çare bu bile olsa.formatı çözüm dışında tutmak istiyorum. Nedeni ise? Kaybetmeyi göze alamadığım dosyalarım var ve yedeğe almamıştım henüz. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum buradan