Xpnin süresi geçti, tekrar nasıl açabilirim...

KingToKing

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, windows xp home edition kuruluydu pcde. Sistemi bendeki katılımsız olarak hazırlanmış cd ile kurmuştum ve kurulum sırasında otomatik seri numarası girip, patchler ile kendini gene otomatik olarak active etmişti, ya da öyle görünüyordu. Lakin birden, hiç bir uyarıda bulunmadan 30 günlük deneme süresi geçtiği için sistem kendini kapattı ve açmak istediğimde deaktivasyon problemi çıkartıyor. Yani sistemi active et penceresi çıkıyor. Active et butonuna basınca da, cdnin otomatik girdiği seri numarasını doğal olarak sınıyor ve orjinal numara olmadığı için de beni kapı dışarı atıyor.Bir defalığına sistemi açabilsem...o zaman elimdeki orjinal seri numarası ile sistemi tekrar active ediceğim ama içeri giremiyorum. Ne yapmam gerekir arkadaşlar, yardım edin ne olur. Sistemi kaldırıp tekrar kurmak istemiyorum. Son çare bu bile olsa.formatı çözüm dışında tutmak istiyorum. Nedeni ise? Kaybetmeyi göze alamadığım dosyalarım var ve yedeğe almamıştım henüz. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum buradan

Hiren i dene dosyalarını kurtar. Sonra bas formatı. Professional kur.

boot xp ler var veya arkadasın da dediği gibi hiren veya miniXP. onlarla pc yi ac dosyalarını kurtar

hahhaahah.. woltran xp ha, o kadar da uyardıydım exalted'i =))) activasyonu ben mi gondermiştim o sisteme diye düşünüyorum =)

bas formatı , kur xp pro mu kurcaksın yoksa vista mı kurcaksın. =)

kardeşiminde başına geldi böyle birşey telefonla arayıp aktive ettik şimdi bir sorun yok artık ama format atar veya herhangi bir parçasını değiştirirse tekrar aktive etmesi gerekiyor

bence adam gibi windows kursun bi tane , canavar gibi çalışıyor normal xp'ler + kolayca crackleri bulunabiliyor..

mini xp ile sisteme gir ve yedeklerini al sonra bass formatı

öncelikli yapman gereken windows'u güvenli modda açıcaksın.. pc'in açılabiliyorsa eğer buradan aktivasyon crack'ini indiriceksin.. crack'i çalıştır uygulaması basit zaten herşeyi kendisi otomatik yapıcak bundan sonra sistemini normal şekilde açabilirsin, formata ihtiyaç duyamadan..

Rar Pass: osilis

arkadaşım çok basit 2-3 defa pcene res çek ve tak internet kablonu ve aktive edecekmiş kibi şifre dos... gözat seç..ve hopala bak içerdesin ...

Geri