firefoxa eklemek için 2 tane xpi uzantılı eklenti indirim ama açamıyorum varmı program vs?
wraptolga New member Katılım 14 Tem 2006 Mesajlar 100 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Cami avlusu 27 Tem 2006 #1 firefoxa eklemek için 2 tane xpi uzantılı eklenti indirim ama açamıyorum varmı program vs?
kalmer0 New member Katılım 20 Nis 2006 Mesajlar 331 Reaction score 0 Puanları 0 27 Tem 2006 #2 evet yaa anyı sorum bnde de var yardım edebilirmisinizz...
DaRK34 New member Katılım 25 Haz 2005 Mesajlar 647 Reaction score 0 Puanları 0 27 Tem 2006 #3 fıle menusunden ac a basın ve eklentınızın dızını nı gosterın kendısı otomatık yukler fırefoc u kapatıp acın etkınlesıcektır
fıle menusunden ac a basın ve eklentınızın dızını nı gosterın kendısı otomatık yukler fırefoc u kapatıp acın etkınlesıcektır
O ozyuksel New member Katılım 30 May 2006 Mesajlar 56 Reaction score 0 Puanları 0 28 Tem 2006 #4 araçlar altından eklentileri seçin xpi dosyalarını açılan pencerenin içine sürükleyip bırakın, aynı şeyi temalar için de yapabilirsiniz.
araçlar altından eklentileri seçin xpi dosyalarını açılan pencerenin içine sürükleyip bırakın, aynı şeyi temalar için de yapabilirsiniz.
altuga New member Katılım 22 Tem 2006 Mesajlar 565 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ***FENERBAHÇE*** 28 Tem 2006 #5 yapacagınız en guzel sey xpi uzantılı dosyayı sag tıklayın birlikte aça tıklayın acılan pencereden firefox u secin ve tamam deyin işte bu kadar...
yapacagınız en guzel sey xpi uzantılı dosyayı sag tıklayın birlikte aça tıklayın acılan pencereden firefox u secin ve tamam deyin işte bu kadar...
wraptolga New member Katılım 14 Tem 2006 Mesajlar 100 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Cami avlusu 28 Tem 2006 #6 sağolun arkadaşlar oldu şimdi!firefoxta yeniyim yeni yeni öğreniyoruz ie ye göre katkat iyiymiş valla!
sağolun arkadaşlar oldu şimdi!firefoxta yeniyim yeni yeni öğreniyoruz ie ye göre katkat iyiymiş valla!
altuga New member Katılım 22 Tem 2006 Mesajlar 565 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ***FENERBAHÇE*** 28 Tem 2006 #7 wraptolga' Alıntı: oldu şimdi!firefoxta yeniyim yeni yeni öğreniyoruz ie ye göre katkat iyiymiş valla! Genişletmek için tıkla ... firefoxa bir alıştımı insan vazgecemıyor,internet explorer 7 yukledim oda firefoxun yerini tutmuyor...
wraptolga' Alıntı: oldu şimdi!firefoxta yeniyim yeni yeni öğreniyoruz ie ye göre katkat iyiymiş valla! Genişletmek için tıkla ... firefoxa bir alıştımı insan vazgecemıyor,internet explorer 7 yukledim oda firefoxun yerini tutmuyor...