XP Yine Ölmüyor!

Microsoft şimdiye kadar Xp gibi sağlam bir işletim sistemi çıkaramadı Vistanın hali ortada Se7en zaten bir vista geliştirmesi bence Xp uzun yıllar bizimle olacak ama yinede Se7en a güveniyorum vistadaki sorunları umarım çözen işletim sistemi olur

Xp Windows NT gibi berbat bi işletim sisteminin geliştirmesiydi
Se7en da Vista gibi sorunlu bir işletim sisteminin geliştirmesi

umarım durum aynı olur ve gerçekten sorunsuz ve görsel bi işletim sistemine sahip oluruz

dikkatini bir seyede cekmek isterim..Güvenlik konusunda Windows 2000 tanımam..Xp saglam ama hala güvenlik acıkları var..Microsoft En SAglam işletim sistemini Windows 2000 de yapmsıtı..

Birde Size Cok Graip Gelebilcek Birsey Söylüyücem...Microsoft Vistayı Yaparken..Bilerek Rami Gereksiz Kullanımı Yaptı..İt Uzamnları microsoftun Bu acıklma yaptı..Vista Ram Yemiyor! Ama Vista içindeki 4 tane dosya Ramin içine Ediyor...Bilginize..

bende xp ciyimgereksiz yavaslama yok istersen temada ekle gorunus için sonuna kadar xp

xp ye devam da kardeşim herşeyin bir sonu varr:)) sistemi kaldıran vistayı kullansın denesin derim ben tabi eksiksiz kurma driverları ve güncel tutma şart

bilgi için teşekkürler eline sağlık

XP, Ms nin en buyuk kozuydu.Onun kadar etkili bir koz surmezse piyasaya insanlar isletim sistemi arayisina girebilir. Hatta benim gibi bi cok insan simdiden Linux ile bu gecisi gerceklestirdi =) darisi sizin basiniza...

XP,XP,XP
Başka işletim sistemine gerek yoktu bence XP'den sonra.
Vista ise bence tam bir sorun yumağı.Sistem kaynaklarını tüketen,bunun karşılığında kullanıcıya sistem performansının düşmesinden başka birşey vermeyen bir işletim sistemi bence.
1 sene önce dört çekirdekli bir bilgisayar alan arkadaşım bile vistanın yavaşlığından şikayetçiydi ve tabiki vistayı kaldırdı.
Umarım 7 vadettiklerini verebilir.

Performans pcleri için vista w7 kaçınılmaz artık.
XP kullananlar diğer işletim sistemleri hızına zaten erişemez.
Özellikle W7 32 bit ile 64 bit vistadan daha hızlı ve performanslı.
Hem oyun olsun hem programlarda.
Bunların yanında xp nin sözü bile edilmez.

Geri