XP Yine Ölmüyor!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

o8ie54.jpg

XP'nizi ileri almayı unutmayınız...

XP yine ölmüyor!

Bugün yarın derken Win XP bir türlü sahneden inmiyor. İşte XP tutkunlarına müjdeli bir haber daha...

Microsoft'un Office 2003 için açıkladığı emeklilik tarihinin, aynı zamanda Windows XP'nin son günü olduğu dikkatlerden kaçmamıştı. Fakat ilginç bir gelişme XP'nin bir süre daha bizimle olabileceği umutlarını arttırdı. Söylentilere göre HP 30 Nisan 2010'a kadar satmaya devam edeceği bazı modellerini, Windows XP işletim sistemi yüklü olarak satacak. 14 Nisan'da emekliye ayrılacağı açıklanan XP'nin, bu tarihten sonra satılacak olmasının tek anlamı Microsoft'un bu konudaki kararını değiştirmiş olması olabilir.

HP'den PC alan mağazalardan gelen bu haber resmi olarak onaylanmadı ama söylentilere göre XP'nin ömrü, Ekim ayında Microsoft'un Windows 7'yi piyasaya çıkartmasından bir süre sonraya kadar devam edecek.

Her ne kadar bu konular şu anda kesinlik kazanmış olmasa da, Microsoft'un XP'nin satılmasına izin vermesi, teknik destek vereceği anlamına gelmiyor. Bu durumda büyük ihtimalle uzatılan son tarihe kadar güvenlik yamaları yayınlanmaya devam edecektir ama bunun ötesinde bir destek için Microsoft'un kaynak ayırması zor görünüyor.

Microsoft

Kaynak

microsoft ta xp nin üzerinde oynayıp geliştirme yapsaymış illaki şeklini şemalini tümden değiştirecekler o yüzden kaybediyo zaten artı yeni sürüm program olsun yada işletim sistemi olsun yaptığı iş aynı ama daha fazla sistem kaynağı yiyor. sadece teknolojide değil her konuda böyle. eskisinin yerini tutmuyor.

yakında ben öldürecem xp yi a.k.. Hiçbir hizmet vermiyor Vista daha iyi hele 64bit sp2 ise sorun yok bişi yok....

Microsoft şimdiye kadar Xp gibi sağlam bir işletim sistemi çıkaramadı Vistanın hali ortada Se7en zaten bir vista geliştirmesi bence Xp uzun yıllar bizimle olacak ama yinede Se7en a güveniyorum vistadaki sorunları umarım çözen işletim sistemi olur

Xp Windows NT gibi berbat bi işletim sisteminin geliştirmesiydi
Se7en da Vista gibi sorunlu bir işletim sisteminin geliştirmesi

umarım durum aynı olur ve gerçekten sorunsuz ve görsel bi işletim sistemine sahip oluruz

Beta sürümü olmasına rağmen win 7 den oldukça memnunun final sürümünü merakla bekliyorum
ama xp kullanalarada saygı duyarım çünkü tam olarak oturmuş senkronize ve stabil bir işletim sistemi xp.

Evet ya insan Vista kurup kullandı mı alışıyor.Ama XP kurdunuz mu kullanmak zor geliyor nedense.

xp den sasmam aga windows 7 deil 777 cıkarsın xp ye devam

Peki o zaman şöyle diyelim yaşasın xp hep bizimle kal nasıl slogan oldu beğendiniz mi ? : )

xp'den şaşmam aga gerekirse vista teması kurar yinede vistayı yüklemem nedir o bir pro veya oyun kurarken izin ver bilmem ne yap falan da filanda uğraşamam onunla..

seven yeterince iyi zaten xp'ye gerek kalmayacak tabi sistemi birazcık iyi olan için

Geri