XP, Vista’dan güçlü

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Microsoft’un baskılarına rağmen insanların hala XP’yi seçiyor olması bir süre daha aramızda kalacağının habercisi...

2603_windows_ic.jpg

Microsoft herkesi Vista’ya yönlendirmeye çalışsa da bir de işin pazar gerçekleri var. Hala bir çok insan XP’lerinden vazgeçmeye niyetli gözükmüyor. CNET.com’da yapılan ankette “Vista’ya geçmeye hazır mısınız?” diye sorulan soruya yüzde 1,9’luk oranda ‘Evet zamanıdır’ cevabı, yüzde 20,5 ‘zaten kullanıyorum’cevabı, yüzde 37,7 ‘Asla’ cevabı ve yüzde 45,9 oranda ‘Elimden geldiğince erteliyorum’ cevabı geldi...
Microsoft, Ocak’ta büyük firmaların bilgisayarlarında artık XP görmeyeceğimizi açıklamıştı ama XP ilk infazı ertelemiş görünüyor... Fima şimdi XP’nin infazını Haziran’a atmış olsa bile böyle giderse ikinci bir erteleme yaşanabilir...

ben şahsen vistada bukadar eksik varken geçmeyi düşünmem.. xp en mantıklısı hem açıklarını herkez biliyor ve o açıkları kapatmaya calisiyoruz hem sistemi yormuyor.. ama vistanın hangi açıkları var nasil kapanır orası daha belli değil ve sistemi aşırı derecede yormasıda cabası.. bence microsoft vistadan vaz geçip xp yi geliştirmeye başlasa daha iyi olucak.. saygılarımla

bence yanlışsınız arkadaşlar wista sistemi yormuyor aksine olabildiğinin en iyisi en hızlısı olarak çalıştırıyor yanlış bi düşünceye sahipsiniz ayrıca xp sistemi interneti yawaşlatırken wistada böyle bi problem yok insanların wistaya geçmek istememeleri ise onu kullanamama korkusu ancak çok aşırı basit bi program her sorunu kendi halledebiliyor donanım sürücü hatalarıda dahil

bence vista ile aynı sistemde daha fazla performans alınıyor

Donanım özellikleriniz güçlü ise,vista daha verimli olacaktır.Kimse donanımına bakmadan,upgrade etmeden vistaya geçtiği için performans alamıyorlar.

Vista ile xp nin avantajlarını bi teraziye koyunca xp hep aşada kalıo ondan dolayı artık vistaya mecbur kalana kadar xp =)

Kesinlikle XP diyorum, pcde 2 gb ram olmasına rağmen vistada çok yavaş:saskin Xp'de uçuyor:durdurun

attan inip eşşeğe binmek evet arkadaşım çok yanlış bencede yüreğine sağlık

arkadaşlar bıraz araştırma yaaparsanız vıstanın avantajları sıze yerıcektır ve emınım geçiceksınızdır
xp kaç sen once çıkartılmış bır işletım ısstemı o zama çift çekıdeklı işlemcıler mı vardı o yuzden tek çekırdeklı işlmecı desteği var xp nin ama vistanın çıktığı surede 4 çekırdek olayalrı duyuldu ve vısta ona gore hazırlandı eğer düzgün bi sisteminiz varsa xp de kalmak xp ye devam etmek salaklık oluyor çunku xp artık çift çekırdeği yoruyo xp de çift çekrıdeklı işlemcı kullanın bır sure sonra arıza çıkarttığına şahıt olucaksınız çunku xp çift çekrıdek kullanmıyor ve ikinci çekrıdek doğru durust çalışmıyor bunu doğrultusuda işlemcı ısınıyo ikinci çekıderk çalışmıyo ve bır sure sonra iikinci çekırdekten hataalr zinciir oluşuyo ve işlemcı pert ramlerdede aynı xp aynı şekılde ram de kullanamıyo

eğer r vistaya geçer ve her goruntu ozelliğini kullanmayıp gereklılerı kulanırsanız 1 hafta içiçnde vistadan vazgeçemiceksınız.....

Kardeşim yok öyle bir şey ben vista ultimate kullandım bence xp den çok hızlı çalışıyor açıkları olabilir ve donanımsal özürlülükleri vardı ancak artık şu an çıkan her ürün vista uyumlu olarak doğuyor sadece insanlarımız yeni işletim sistemine hazrı değiller çünkü alışmış olduğumuz xp den ve fazlasıyla açıkları kapanmış bir işletim sisteminden vazgeçemiyoruzama bu enin de sonun da gerçekleşeecek ve Microsoft xp desteğini sona erdirecek... MUTLU SON HERKES VİSTAYA GECECEK...

windows 7 2010 da çıkacak deniyor sunun şurasında iki yıl kaldı..vista hala piyasada microsoftun XP ye bağlı kalacağını düşünmüyorum şimdi vista zamanı bence

Bendede 2gb ram coore2duo 3.00ghz xp de sinir oluyodum bilgisayar niye yavas diye xp ye geçince ucuyorum su an ve inanılmaz kolay bi program herseyi kendisi yapıyor.Sabaha kadar driver arayıp download etmekle ugrasmıyosun internet e saglam boost cekiyo Vista kullanmadan ona nasıl kotu diyosunuz bazılarınız anlamadım!

bana göre xp :biggrin:biggrin:biggrin vistayı yükledim olmadı kaldırdım bana biraz ligh geldi:vur

Geri