Xp Special Final No Way Edition Çıktı..

kezman21

New member
Reaction score
0
XP Special Final Sürümünden Esinlenen Üzerinde Daha Değişik ve Özellikle Arabirimi Değiştirerek Daha Keyifli Hale Getirdiğim Sürümü Sizlere Sunuyorum.Son Çıkan Servis Paketinde Sorun Olduğu için XP Tabanlı Servis Pack 2'Lidir Linkler Boyut CD Kapasitesindedir.Diğer Sürümler Gibi Sistem'den Bir şey Çıkarılmamıştır.Yapmış olduğum XP DVD Olmamaya Özen Gösterildi.Takıntısı Olan Arkadaşlar varsa Bu Topik altında Sorabilirler.

1_1.png

2_1.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

Yazılımlar

İnternet Explorer 7

11_14.jpg

Msn Live Messenger 8.5

12.png

Vista Aero Cursor's

13.png

Vista Statüs Bar

393d3f86d6.png

Vista İcon's

14_4.jpg

Vista Boot

15_5.jpg

Vista Ekran Koruyucuları

16.png

Kısayol Klasör Eklentisi

17.png

Bu Eklenti Sayesinde CTRL+Y Kısayol Komutuyla Klasör Açabilirsiniz.Yazılımı Aktif Etmek için C:INSTALL Klasöründe Yer alan mdaxel.exe Dosyasına Çift Tıklayıp Kapatmanız Kafidir.​

NOT:Transparan Pencereler Default Duvarkağıdına Göre Ayarlanmıştır.Değiştirdiğiniz Taktirde Başlat'tan Tekrar Yazılımı Aktif Edebilirsiniz.

18.png

684 MB

19.png

caps yok mu

edit: sağol süper olmuş. eline sağlık

eyvaLLah teşekkürler ßir ara hh upLOadini yayinLarim :hhmanD

emeğine sağlık ama sp3 olmazsa olmaz...

bilader çok uğraşmışsın çokta güzel olmuş ama bunların sp3 lü olanı daha kıyak değilmi. güncelleme derdide yok. yinede eline koluna sağlık.

SP3'ü Sonrada Siz Entegre edeßiLir veya Windows'unuzu Kurduktan Sonra Microsofttan yükLeyeßiLirsiniz. Sp3 OKadarda Sorun degiLDir :goz:

SP3 Paketlerinde sorun var arkadaşlar bizzat microsoftta açıklamış.gözle görülemez tabiki.Known Bu arada hh Uploadını yapabilmen için benden izin alman gerekir değilmi ve bu izin verilmiyecektir.Bilginize.

teşekkürler... orijinal seriali varmı yoksa elimizdeki serial işe yararmı?

Serialsiz sadece size Bilgisayar adını soracaktır.

Known benim paylaşımımı kendin uplaod edip konu açmışsın ne icap ediyor.Hiçmi utanmıyorsun yetkilerden ricam kopya konunun silinmesi.Ben demiştim sana izin verilmiyecek diye neden öle yapıyon.

eeee bu rardan cıkınca 722 mb oldu yıne cd ye sığmaz ki

İmaj dosyası da değil rar dosyası bu onu da cıkarıp mı cd ye yazıcaz acaba .?o zmaan da cd ye sıgmıyoo uff yaaaa

rar dosyası seklinde de gozukse imaj dosyası olması lazım.acmamak gerekir.ama 700 mb dan buyukse sayet cd nin yazma kapasitesini arttırabilirsin en azından yapmak mumkun.

evet gerçekte görünümü filan güzelmiş vistaya benziyor ...

Sp2'li xp mi kaldı bu devirde...(görünümü güzel ama sp3 olsaydı)

öncelikle arkadaşımın ellerine sağlık diyorum.Anlayamadığım millet neden bir kulp buluyor.Hesabına gelmeyen kullanmaz.Silah zoruylamı yükletiyorlar.....

öncelikle eline sağğlıık çok güzel temalar var ben kurdum. Ancak sp3'ü yükleyince açılışı bozuldu special edition yerine xp professinel çıktı. netframeework 2'yi kuruncada dosyalarıın simgeleri xp deki gibi oldu görünüm değişti yani. buna netframework ve sp3 ekleyip tekrar upload etsen daha güzl olur. kolay gelsin

Geri