XP SP3'ün Hatalarından Birçok Kişi Etkileniyor

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Gün geçtikçe daha fazla kişi Windows XP SP3'e geçiyor ve rüyalarında ne görüyorlar dersiniz? Sanırsak bir kabus. Birçok kişi Microsoft forumlarında sayısız hatadan bahsediyor. Sorunlar mavi ekranlardan tutun da harici bir disk takıldığında sistem çökmelerine kadar aklınıza gelmeyecek her şeyi içeriyor. Yalnız bu hikayeleri daha önceleri de dinlemiştik. Vista SP1, XP SP1 ve SP2'nin çıktığı ilk günleri hatırlayın. Sonraları Microsoft küçük yamalarla hizmet paketlerindeki hataları yamıyordu. Bundan sonra da böyle olacaktır. SP3 sorunlarından kaç kullanıcının ve hangi kullanıcıların etkilendiği bilinmiyor fakat hatalar kullanıcıların geneline yayıldıkça daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Sorunların daha çok eski bilgisayarlar üzerinde yoğunlaştığını görüyoruz. Elbette insanların büyük bir çoğunluğu sadece SP3 kullanabilmek uğruna eski sistemlerini yenileriyle değiştirmeye çalışmayacaklardır. Fakat özellikle sisteminizde Internet Explorer 8'in hangi beta sürümü yüklü olursa olsun SP3'ün yükleme komutunu reddetmesi oldukça ilginç. Neyse ki çok sakar bir terzi gibi çalışan Microsoft sorunları tam olarak tanıladıkça ilgili yamaları hazırlayıp nete salıverecektir.

Bi benim bilgisayaramı zarar ermedi bu sp3.Arkadasların cogu yekledi ve bilgsayarlarında yukluce sorunlar cıktı.Yine sorunlu bir sp :s

sen microsoftta bir masa üstü sorunları bir driver sorunları bir ağ sorunları çözümünde sınava tabi tutulan ve microsofta zar zor girebilen ve yazılım alanında harikalar yaratan insanlara bir de kabaca yaptığı işlere lafmı sokuyosun beyenmiyosan windows kullanma seni zorlayanmı var sen biliyomusun sp3 kaç senede hazırlandı sp2 den 4 sene sonra kalkıp küstahça çamur atma bilgisayar yazılımıda insan yapımıdır gösterilen emeğe bari saygı göster her ne kadar korsan kullansanızda...

şu an size yazdığım pc'de sp3 kurulu herhangi bi problem yaşamadım kurduğum diğer makinelerdede böyle bir sorun yaşamadım şu ana kadar..ama zaman ne gösterir bilinmez tabiki...sevsekte sevmesekte şu an için windows'un kullanımı ne azaltabiliriz nede sınırlayabiliriz piyasanın tek hakimi çünkü

Bende bi sorun yok ben kendim cd ye yamaladım direk kurulum yaptım henüz bi sorun çıkmadı tıkır tıkır çalışıo valla :)

asLında bu MicrosoFt baydı yaw...!!

HH bi işLetim sistemi çıkarsada bizde onunLa uqraşsak Lisans feLan qerekTirmeyen cinsinden ...:)

Daha kumadım ama bi problem çıkacağını sanmıyorum. ie7 ile geliyorsa, ie 7'nin kendisi problem. Firefox'a benzetecez derken güzelim ie6 güme gitmiş.

sen microsoftta bir masa üstü sorunları bir driver sorunları bir ağ sorunları çözümünde sınava tabi tutulan ve microsofta zar zor girebilen ve yazılım alanında harikalar yaratan insanlara bir de kabaca yaptığı işlere lafmı sokuyosun beyenmiyosan windows kullanma seni zorlayanmı var sen biliyomusun sp3 kaç senede hazırlandı sp2 den 4 sene sonra kalkıp küstahça çamur atma bilgisayar yazılımıda insan yapımıdır gösterilen emeğe bari saygı göster her ne kadar korsan kullansanızda...

ne garip insanLar var yaf :saskin:saskin:saskin:vur:vur

bu sadece bi haber :melek sen kendini ne sanıyorsun da atmıssın tutmussun birşeyLer... zaten banlanmıssın beLLi ne oLdugun :hhmanD

bende duymuş tum ve yuklemdım ucuz kurtulmuşum :d

yükleyecektim ama tereddüte düştüm şimdi yw..acaba yüklesemmi ki:S

Geri