Xp Service Pack 3 Orjinal Cd

diyarland

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar orjinal Microsoft Xp Sp3 cdsidir sonradan sp3 eklenmemiştir bu nedenle daha hızlı ve daha stabil çalışmaktadır. Serial girme ve Aktivasyon sorunu yoktur rahatlıkla indirebilirsiniz.

Konu Kapanmıştır Modaratörler silin lütfen...​

ya hem microsoft un orj cd si diyorsunuz hemde aktivasyon yoktur diyorsun microsoft un hangi kendi piyasaya sürmş olduğu ORJ CDlerin hangi Xp Sürümünde Aktivasyon yok Bana söylermisin

Aktivasyon yok derken xp cd sine kendi orjinal seriali girilerek aktivasyon yapılmıştır. Yani size kolaylık olsun diye seriali girlmiş aktivasyonu yapılmış olarak sunuyoruz...

Emeğine sağlık dostum hemen indiriyorum çok güzel bir paylşaım

bencede siz kımsınız??

n€d!mßuг@ĸ;3554581' Alıntı:
bencede siz kımsınız??

ne alaka şimdi siz kimsiniz onu anlayamadım paylaşım yapmak yasak mı? Boş boş konuşarak insanları paylaşımdan soğutmayın!!!!!!

Ellerİne SaĞlik Senİ Kizdirmak İstedİ ArkadaŞlar Her Halde Sen Aldirma Saol Ellerİn Dert GÖrmesİn

elıne saglık paylasım ıcın tesekkurler

PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler KardeŞ EmeĞİne SaĞlik

tşkler emeğine sağlık emek veriş yapmış üzümü ye bağını sorma.

saolasın kardeş çok güzel
emege saygı

ne alaka şimdi siz kimsiniz onu anlayamadım paylaşım yapmak yasak mı? Boş boş konuşarak insanları paylaşımdan soğutmayın!!!!!!

YA ŞİMDİ XP CD SİNİN ORJ NALİNİ BİLMESEM TAMAM DİYECEĞİM AMA WPA SI KIRILMIŞ BİR XP CD Sİ Nİ NASIL ORJ DİYEBİLİRSİNİZ ONU ANLAYAMADIM. İNSANLARI YANILTMAYALIM LÜTFEN.

YA ŞİMDİ XP CD SİNİN ORJ NALİNİ BİLMESEM TAMAM DİYECEĞİM AMA WPA SI KIRILMIŞ BİR XP CD Sİ Nİ NASIL ORJ DİYEBİLİRSİNİZ ONU ANLAYAMADIM. İNSANLARI YANILTMAYALIM LÜTFEN.

Belli ki arkadaş konuya senişn kadar vakıf değil alıntı yaparak bi yerden paylaşımını yapmış sende bildiğini söylüyorsun sanada lafım yok sakın yanlış anlama biraz üslubun sert bu şekilde yaklaşırsak bu arkadaşlara paylaşacak kimse bulamayız bazı şeyleri saygılar....

İnsanlar haklı Orijinal demek yanlış olur ağam şimdi!
He Allah bin kere razı olsun düşünmüş paylaşmışsın çok sağol ama işte merak ediyo insan o kadar indir cd ye kopyala kur bir dünya iş..
Herkes tam bir açıklama istiyor onun için oldu bu karışıklık... :victory

okadar indirdik bu sefer partların hepsi crc hatası veriyo.

Geri