Xp - Oyun Açarken Mavi Ekran !!?

Dragon1212

New member
Reaction score
0
Gunz Online biliyorsunuz yüklenip tarayıcıdan açılıyor(siteye giriş yapıp play tuşunu basarak).Sonra bir ekran geliyor.Yeni dosyalar var mı yok mu varsa indiriyor.Sonra Start Game'ye basıyorsunuz.Anti-Hack Guard da yeni dosyalar var mı diye bakılıyor sonra oyun açılıyor.

Bende oyun bazen açılıyor bazen açılmıyor :saskin açılmadığında mavi ekran geliyor ve: win32.sys ve wmmic.sys(yanlış olabilir) diye 2 dosya hatası veriyor bilgisayara res atıyor. :vur

Çözümünü ben bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. :durdurun

ram'lerini bi kontrol et buna benzer bi oyun oynayan müşterimizdede aynı sorun vardı pc mavi ekran hatası veriordu...sorun'un ram'dan olduğu ortaya çıktı...

windowsu güncelle ve ekran kartını kaldırıp bulabilrsen en son güncel sürümünü yeklemeni öneririm...

% 100 ram hatasıdır bilgine bazen acılıp acılmaması neden diosan ram in bir bölümü hasarlıdır o kısma veri denk geldinde verir bu hatayı ama pc yi ilk actında acarsan oyunu muhtemel yapmıcaktr hangi ramde sorun oldunu belirle ve deiştr ./

ram'a ne olmuş olabilir de sorunlu olabilir ki :S
Bir de internetten birşey indirirken de oyun açılmıyor ??

[∂єѕριηα:windowsu güncelle ve ekran kartını kaldırıp bulabilrsen en son güncel sürümünü yeklemeni öneririm...]

windowsu nasıl güncelleyeceğim vista falan mı yükleyeyim.Ekran kartı da aynı.
Biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim :wink

ram'a ne olmuş olabilir de sorunlu olabilir ki :S
Bir de internetten birşey indirirken de oyun açılmıyor ??

[∂єѕριηα:windowsu güncelle ve ekran kartını kaldırıp bulabilrsen en son güncel sürümünü yeklemeni öneririm...]

windowsu nasıl güncelleyeceğim vista falan mı yükleyeyim.Ekran kartı da aynı.
Biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim :wink

arkadaşım ram in hasarlı durumda muhtemelen 2 veya daha fazla parça ram kullanıosn
bunun güncellemeyle falan alakası yok hiç uğraşma bile ram leri sırayla cıkar ve dene hangisi bozuksa onu değiştr derim hade kolay gele

sadece 256 var 1 tane.Laptopu da hiç açmadım ki :p . peki sence 256 mb ramın maliyeti tahmini ne kadar olur?

sadece 256 var 1 tane.Laptopu da hiç açmadım ki :p . peki sence 256 mb ramın maliyeti tahmini ne kadar olur?

özür dilerim arkadaşım snide yanlış bilgilndrdim sorun bilgisayarının niteliğinde özellikleri cok düşük hata bundan kaynaklıdır ram dolar sistem çakar

birşey değil. :) beni de para harcamaktan kurtardın ne diyeyim ;) .Zaten aklıma şu gelmişti soracaktım:peki sadece neden gunz? başka oyunlar açılıyor diyecektim.
Gunz minimum ram 256 istiyor bende de 256 var.Kasmıyor da ama .. :(

dedigim gibi eger tespit ettiyseniz sornun donanımda olmadıgını ekran kartının veya driverinin hasar gördügünü tahmin ediyorum eger güncelleyebiilirsen ekran kartını güncelle yapamassan ekran kartı driverini kaldır baştan yükle:goz:

son 4-5 oyundur hata çıkmıyor :) Allah' a şükür

Geri