xp onarmaya yardım edin lütfen

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
SELAM ARKADAŞLAR

SİTEDE BULUNAN PERFECT XP Yİ KULLANIYORUM ANCAK SİSTEMİMDE BİR YAWAŞLIK VE EKSİKLER SÖZ KONUSU (ONARIM PROGRAMLARI SAĞOLSUN ONLAR MAHVETTİ)

ŞİMDİ XP CD SİNİ TAKIYOR VE BAŞLAT ÇALIŞTIR'A sfc /scannow YAZIYORUM. TAMAM DEDİĞİM ANDA DA İŞLEM DEVAM ETMİYOR.....

SORUN NERDE ACABA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM...

bende kullandım bı yavaslık yoq arada bı donma yapıyo ama onun sebebeıde vista gıbı desteklı olması o yuzden oluyo orj vista kullan mesela 2 tane program kurmaya kalksan 2gb ramde olsa pc donuyor kardes yanı onun sebebı o ha duzeltmek ıstıyosan advanced windows care3 war onu ınd pro wersıyo hemde ucretsız beta surumudur bı sorunum yoq hem pc yı dıyer programlar gıbı iice icine etmıyo hos programda

sağğol kardeşş ama söz ettiğğin donma olayıı yok bende.. sistem yawaşşladıı kurabildiğğim an ağğıır programlarıı kurmuşştum daha önce böyle sorun yaşşamadıım...​

İstiyosan sana bazı güzel bakım programlarını upload' larım .Ama senin sorununu tam anlayamadım birde hangi programları kullandığını söylermisin?

teşekkürler swezgin bi huyum var ki ilginç bulduğum hemen her programı denerim..oyun hariç..intel core2 duo işlemcili 250 gb hdd 2500mb ram 2.66ghz işlemci sistemim var.. durduk yere word yok oldu...

upload yaparsanız çok memnun olurum

teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...çalışmalarınızda başarılar dilerim...saygılarımla

swezgin
swezgin - ait Kullanici Resmi (Avatar)

Rütbe: Üye
Rütbe Kademesi:
Ettiği Teşekkür: 300
51 Mesajına 75 Kere Teşekkür Edildi
swezgin - MSN üzeri Mesaj gönder swezgin isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

İstiyosan sana bazı güzel bakım programlarını upload' larım .Ama senin sorununu tam anlayamadım birde hangi programları kullandığını söylermisin?

teşekkürler swezgin bi huyum var ki ilginç bulduğum hemen her programı denerim..oyun hariç..intel core2 duo işlemcili 250 gb hdd 2500mb ram 2.66ghz işlemci sistemim var.. durduk yere word yok oldu...

upload yaparsanız çok memnun olurum

teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...çalışmalarınızda başarılar dilerim...saygılarımla

valla kardes sana tavsiyem at bi format ama normal xpden kur yada sacdece sp3lu editli falan olmasın ama öle herseyi zırt pırt kurarsan hicbisey sana dayanmaz vazgec bu huyundan

Geri