XP Masaüstü görünmüyor. Yardım Lütfen.

kasim amca

New member
Reaction score
0
Ya arkadaşlar bilgisayarımın masaüstünde bir sorun var;

Masa üstündeki hiçbir kısayol veya klasör görünmüyor. C:\Documents and Settings\pc 2\Desktop yaptığımda hepsini görebiliyorum. Buradan kopyalayarak masa üstüne yapıştır diyorum ama yine de hiç bir şey göremiyorum. Ayrıca araçlardan klasör seçeneklerine de baktım ters bir durum yok. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? :vur

ilginç :saskin masaüstü özelliklerinden masaüsütmü özelleştir bölümü var ordan masaüstü simgeleri işaretli olmayabilir bir de onu dene.

ilginç :saskin masaüstü özelliklerinden masaüsütmü özelleştir bölümü var ordan masaüstü simgeleri işaretli olmayabilir bir de onu dene.

o kısıma girmeyi denedim ama. Masaüsütünü özelleştir bölümüne gelemiyorum makine donuyor. Mecburen görevi sonlandırıyorum. Bir de şu dll'ye bakayim çalışıyor mu acaba??

hocam masaüstüne sağ tıkla-simgeleri yerleştir-masaüstü simgelerini göster.muhakkak devre dışıdır o yüzden göremiyorsundur masaüstündeki simgeleri dene olduğunu göreceksin.saygılarımla

hocam masaüstüne sağ tıkla-simgeleri yerleştir-masaüstü simgelerini göster.muhakkak devre dışıdır o yüzden göremiyorsundur masaüstündeki simgeleri dene olduğunu göreceksin.saygılarımla

Noktayı koymus arkadasım.Bunu dene düzelir buyuk ıhtımal :goz:

xp lisansı

Ω€яэмΩ;4068089' Alıntı:
Noktayı koymus arkadasım.Bunu dene düzelir buyuk ıhtımal :goz:

bir kaç hafta önce açık arttırmadan win. xp professional sp2 satın almıştım. Bu seferde lisanslı program kullanayım istedim. Yükledim ve güncelledim. Microsoft yazılımın korsan olduğunu belirten bir yazı gönderdi. Masa üstüm yok oldu yerine genuie gibi bir kutucuk açıldı ve ben bu xp den nasıl kurtulacağımı öğrenmek istiyorum.:vur

büyük bir ihtimalle paluri arkadaşımızın dediği doğrudur

merhaba yapman gereken masaüstünde sağ tıkla ve en Baştaki Simgeleri Yerleştire gir oradan alttaki Web Öğelerini masaüstüne yerleştir. okadar

virüs yemiş ve antivir in dll silmiş olabilir...
sistem geri yükleme yap...

Eğer diğer arkadaşların dediklerini uygulayıp sonuç alamadıysan...
Bende olmuştuda...

windows systen32 dosyalarından bırı bozuk o yuzden masaustu gelmez tek cozumu format atmak

ksinlikle virüs girmiştir banada oldu kaspersky indir tarat sorunun hallolmazsa yüzüme tükür

Geri