xp le5 teması arıyorum

is_mail45

New member
Reaction score
0
ark. bi xpde le5 teması gördüm siyah onu nasıl bulabilirim....

Benim yaptığım Perfect Xp'de görmüş olabilirsin onda dedault tema olarak geliyor çok hoş :)
Tema da bende var tabi.

http://rapidshare.com/files/107445078/le5_tema.rar
LE5 temasını bu linkten indirebilirsiniz. Çıkarınca 1 tane klasör ve 1 tane dosya var. Bunları C:\WINDOWS\Resources\Themes altına yapıştırırsanız yüklemiş olursunuz. Yapıştırdıktan sonra temalar ve görünüm seçeneklerine bakarsanız görüp uygulayabilirsiniz.

yaw sen müthişsin kardeşş bi haftadır arıyorum adı sanını bilmiyorum girip çıkmadıım yer kalmadıı tank yu diyorum başka bişey diyemiyrum çok süper bi tema gerçkkteeen

yaaa bide bişii dicem bu perfect xp de virüs mirüs keylogger falan var , yavaşlatıyo falan bilgisayarı diyolar aslı astarı varmı bunların

bnde xp ye mac leopart teması arıyorum sende mevcutsa rica ediyorum

ne alka kardeşim yükledim...tema bile değil bu yolladıgınız..

Yüklemeyi bilmiyorsanız sizin sorununuz! O kadar kişi yükledi siz tema değil diyorsunuz. Nasıl yapacağınızı bile anlattım halbuki. herşeyin setup dosyası şeklinde olmasını mı bekliyorsunuz? Neyse kurabilirseniz kurun, yapmanız gereken sadece bir dosya ve bir klasörü belirtiğim yere kopyala/yapıştı yapmak....

@is_mail45 Perfect Xp de ne trojanı olacak yahu tertemiz ve aldığım yorumlara göre de hızlı bir sistem, kendim yaptım kendim de kullanıyorum. Sorununuz başka olmasın:)

LE5 temasını dediğin gibi kurdum ama siyah felan olmuyor özelliklerdede siyah renk yok neden

ne zor iş be cocuk size bulmuş temayı hala sıkştırıyorsunuz ben temayı kurdum ve güzelde yani

eline sağlık kardeş güzel tema. Yükleyemeyenler yardım isteyeceğine lafsöylüyorlar. Arkadaşlar biraz emeğe saygı lütfen !!!!!!!!!

Eline sağlık kardeş.Dediklerini yaptım ama olmadı, nasıl yapıldığını anlatırmısınız?

arkadaşım ben bilmediğimden veya araştırmadığımdanmıdır bilmiyorum bu temayı pc ye indirdikten sonra neden kuramıyorum yani bir exe gibi dosyası olmayan temaları bi türlü pc ye uygulayamıyorum bir kaç defa indirdim ama birtürlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

Geri