Xp Lİsans KontorolÜ BaŞliyor

tayfunt

New member
Reaction score
0
Baslik Ta Da Belİrtİgİm Gİbİ ArkadaŞlar Yakinda Wİndos BÖlge Bayİlerİ Tİcarİ Amcli İŞyerlerİne Lİsans Kontrol Ve Denetİm Amcli Zİyaret Edecek Bİlgİ Kaynagi Dogru Ama arastiriniz Wİndos Artik TÜrkİyede Yenİ Bİr Boyut Kazaniyor Bu Hafta İÇİnde Tİcarİ Amac Li İŞyerlerİne Bİr Uyari Ve Davet Mektubu Yollayacak Ve Sonra Denetİmler Basliyacaklar

daha Kalİtelİ Hİzmet İstİyorsak Orjİnal ÜrÜnler Kullanalim

bence saçma bi konu ayrıca windows çalışanlarından olduğunu düşünüyorum malesef..;)

tayfunt' Alıntı:
Baslik Ta Da Belİrtİgİm Gİbİ ArkadaŞlar Yakinda Wİndos BÖlge Bayİlerİ Tİcarİ Amcli İŞyerlerİne Lİsans Kontrol Ve Denetİm Amcli Zİyaret Edecek Bİlgİ Kaynagi Dogru Ama arastiriniz Wİndos Artik TÜrkİyede Yenİ Bİr Boyut Kazaniyor Bu Hafta İÇİnde Tİcarİ Amac Li İŞyerlerİne Bİr Uyari Ve Davet Mektubu Yollayacak Ve Sonra Denetİmler Basliyacaklar

daha Kalİtelİ Hİzmet İstİyorsak Orjİnal ÜrÜnler Kullanalim

aha. ben de sandım kaymakamın gelini.

evet , reklamlar bas bas bağırıyo orjin yazılım kullanın diye . ama pahalı yaa 100 dolar resmen . fiyatlar en azından 40 - 50 dolara inse o zaman çoğu kişi alır herhalde

windosla işim olmaz ama bende bi uyarı 1 hafta içinde görürsünüz

bol bol dayak yiyecekler o zaman windows calısanları

-merhaba windows tan geliyoruz lisansınızı kontrol edecektik

-gec arkaya gosteriyim lisansı :)

Valla ben de denetim yapıldığını filan duymadım.Ayrıca Microsoft orjinal yazılım kullanılmasını istiyorsa önce fiyatları indirsin,sonra da her tarafı her tarafı hatalar ve güvenlik açıklarıyla dolu işletim sistemlerini düzeltsin."Orjinal yazılım alınca teknik destek de alırsınız." sloganı palavra.5 sene önce evime bilgisayar geldiğinde bildiğim tek şey Windows'u açıp kapamak ve hazır yüklenmiş oyunu kısayolundan çalıştırmaktan ibaretti.Şimdi tonla bilgim var(ama hâlâ daha öğreneceğim çok şey var tabii ki) ve bunları Microsoft destek hattından öğrenmedim.Aslına bakarsak onları aramaya hiç ihtiyaç duymadım.Zaten Audigy 2 Value ses kartımın özelliklerinden adam gibi faydalanmamı sağlayacak bir sürücü çıksa hemen Linux'a geçeceğim.

Orjinal ürün kullanalım diyosunda sen bile istemeden söylüyosun nasıl kullancan ya orjinal ürün her değiştirmek istediğinde orjinal alsan ocağın kurur.

Bence yerinde bir uygulama. Adamlar boşyeremi işletim sistemi yazmışlar ama fiyatların biraz daha uygun olması gerek tabiki

heuehue du ben maıl atayım gelsınler benımkını bı ıncelesınler hehe ne guzel yaaa gostercem onlara şeyımıııııı
pc mı canım :p

bir windows lisansı alsak şöyle microsoft arkamızda olsa bir sorun çıktımı başvursak gerçekten güzel olurdu fiyatı 30-40 $ olsaydı tabii

peki nesinden nefret ediosn karde_ neyi var windowsun fistik gibi sistem ama anlayamadim neden nefret ettiini_?!!_?_???!!

istesekte istemesekte windows kullanmak zorundayız(genellik)
*eger bi oyun aldıgında çalışmasını istiyorsan
*bi sorun cıktıgında çabuk çözüm bulmak istiyorsan(çok az yerde linux hakkında bilgi vardır)
*bi işe girerken bilgisayardan anlıyomusun (office serisi tabi bunun içinde windows)
*eger pc kullanamaya yeni başladıysan
*evinde internetin yoksa (herhangi bi programı kullanak için internetten onun yamasını indirmek zorundasın)
ve bunun gibi bi sürü sebepten dolayı microsoft ürünlerine muhtacız.

linux'ta kullandım ama windows kadar rahat degil tabi bu orj alın anlamına gelmiyor fiyatlar böyle oldugu sürece KORSANA DESTEK veririm soununa kadr :) (150$ 'ı bi programa verecek kadr zengin degilsek)

linux'un farklı bir versiyonu için
www.turkix.org
bi bakın derim çok güzel ama her program çalışmıyor normal olarak illada windows gerekiyo

hangi bi sirketi kontrol edeceklerki.

bu aynı kacak elektrik kullananları takip etmek gibi bişey.

kardeş bu biraz yaş iş hangi birini aricaklar hele bizim ülkemizde

Uzunefe' Alıntı:
evet , reklamlar bas bas bağırıyo orjin yazılım kullanın diye . ama pahalı yaa 100 dolar resmen . fiyatlar en azından 40 - 50 dolara inse o zaman çoğu kişi alır herhalde

Bencede.. Eğerki 40-50 dolar olsa alınır kesinlikle ama çok pahalı. Kopyaya devam valla

Geri