xp kurulumunda hata ustune hata???

kerem01

New member
Reaction score
0
arkadaslar yine ben ,
xp yi cd si ile tamir etmek istedim ve bu 39 dakika suruyordu ve bitmeye 24 dakika kala benim original xp cdsinden bir suru dossier yi bulamiyor yani dosya cd mevcut amam kabul etmiyor galiba örnegin i386 dosyasinkadi bilgileri almiyor sonucta kuruldugunda bir suru program hatta ediyor bunun nedeni ne olabilir yardim ederseniz sevinirim.lutfen??????:Sopa

ama elimdeki cd original bilgisayarla alinan birsey

REmlerini Degis Sorunu Cozulur.cift rem kullanıyorsan yerlerini bi degis dene.tek rem kullanıyosan baska bi ramle dene.....sorunu cozulur kolay gelsin

bahsettiğin olay benim de başıma gelmişti...anladığım kadarıyla elindeki cd sp içermiyor ( benimki öyleydi:) ) ve daha önce sp indirdiğinden dolayı eski versiyon olarak gördüğü dosyalarda hata veriyor...

Ben yedek alıp format atmak zorunda kalmıştım... çözüm blamamıştım..

"""REmlerini Degis Sorunu Cozulur.cift rem kullanıyorsan yerlerini bi degis dene.tek rem kullanıyosan baska bi ramle dene.....sorunu cozulur kolay gelsin""""

nasil degistiriyorsun ?yerlerini

kerem01' Alıntı:
ama elimdeki cd original bilgisayarla alinan birsey

olsun... ama orjinal cd de sp ler yoktur...

bu arada trinity ramlarle ne alakası var?:eek:
aynı problemle başka bi makinada karşılaştım...dediğin gibi yaptım ama olmadı...:(
ram ilişkisini söylersen sevinirim...merak ettim şimdiii:)

aynı sorun başıma bir çok kez geldi we bir türlü sorunu bulamadım hatta hatalrıyla berbaer

xp kurdum we tüm proq bolumnde hiç bir şey yoktu :D:D

bak bilen arkadaşlar ram lerin yerlerini falan değüiştir demiş

bu olayıda kasayı açıp oradan yapacaksın fakat bi bilgin yoksa elleme derim ben

bilen birine git ram lerin yerini değiştirimisiniz de onlar yapar...

bende her hata werdiğinde ben hep başka cd takıp onla kuruodum sp2 le bi alakası yok gibi geklio bana çünkü dedğim gibi benm başıma çokm kez geld,i

we hata werene tum cd lerin hepsi sp2 liydi fakat genede hatra weriodu...

neyse hadii ii forumlarr...

Geri