Xp Kurulum Sorunu

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Öncelikle Mrb Arkadaşlar Sorun Şu :
Pc ye Format Atmak İsterken Biostan Ayarı Yaptım Cd den Ön Yükleme İşlemini Atladı
Windows Kur Mavi Ekranında Takılıyor . 4 Farklı Cd de Denememe Ragmen Bi Türlü Ordan Geçmiyo Yani Format İşlemine Geçemiyorum. Aynı İşlemi Windows 98 De Yapıyom Takır Takır Format Attım ve Pc ye Win98 i Kurdum. Peki Xp yi Neden Kuramiyorum Bi Bilgisi Olan Var mı ?​

hdd de fiziksel hatan olabilirmi? oraya geldiğinde xp takılıyor olabilirmi?
peki 98 de neden olmuyo dersen.. 98 belki o hatalı kısmı kullanmıyor olabilirmi?

valla kızma ama böle soruna soruyla bişiler soliyebildim aklıma bunlar geliyo..
98 i yüklerken hdd ye hard format attıysan belki o kısmı kapatmıştır 98..
yani muallak işte..
belkide raid hdd kullanıyosun önceden raid driver larını yüklemeden xp takılıyodur?
yani çok seçenek var.. bişiler daha geldi aklıma ama..

Öncelikle Mrb Arkadaşlar Sorun Şu :
Pc ye Format Atmak İsterken Biostan Ayarı Yaptım Cd den Ön Yükleme İşlemini Atladı
Windows Kur Mavi Ekranında Takılıyor . 4 Farklı Cd de Denememe Ragmen Bi Türlü Ordan Geçmiyo Yani Format İşlemine Geçemiyorum. Aynı İşlemi Windows 98 De Yapıyom Takır Takır Format Attım ve Pc ye Win98 i Kurdum. Peki Xp yi Neden Kuramiyorum Bi Bilgisi Olan Var mı ?​
birde kurulumu xp sp1 ile dene bakalım.bazen sp2 sorun çıkartabiliyor

Arkadaşım bana neden ramdan kaynaklanıyormuş sordunmu yapan kişiye bana sölesene

Unutum Bişe Sölemeyi Yav Remler Biraz Saçma Gelmiyomu Hadi Xp Ile 98 'i Yüklemese Derimki Olur Ama 98 Yükledi Allah Allah Ramın Yetersiz Desem önceden Xp Kurmuşsun Ya Da Kurmadınmı

Geri