Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selam bnim bilgisayarım durup durupken res atıyor hiçbir hata vermiyor yada başka bişi olmuyor bir anda bip sesi geliyor mouse takılıyor ve res atıyor sizce sorun nerdedir nasıl çözülür.
Adam işi biliyo yhaa =) katılıyorum bence makinan kirden pislikten ölüyor bakım 0 makinada haliyle rest atıyor çakışma olacagını sanmıyorum tabı makinanın eski bşy oldugunu varsayarakeger yeni aldıysan çakışma var derim aldıgın yere sorunu bildir garanti süresündeyken degiştirsinler degiştirmeye mecburlar tüketici hakkı denen bşy var bilinçli kullanıcı olalım =)
Eğer Pc açılıyor ve belli bir süre sonra kendiliğinden resetleniyorsa CPU ısından kaynaklanıyordur.CPU ile fan arasına termal macun sürüp cpu fanınında çalıştığına emin olursan bu sorunun ortadan kalkıcaktır.Termal macunu elektronşkçilerden daha ucuza temin edebilirsin.Eğer tam Xp açılırken resetleniyorsa işletim sisteminde sorun vardır işletim sistemini teniden yüklersen sorunun ordan kalkıcaktır
Ram yanmış olabilir... Ve evet CPU ( İşlemcin ) yanmış yada çok fazla ısınmış olabilir... Bilgisayar kasası kapalı bir yerdeyse , onun boğulmaması için açık bir alana koy...