XP Kayıtları

arda.cavdar

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin ve iyi eğlenceler...

Sormak istediğim bir soru var.
Aradığım bir başlık.
Forumu didik didik ettim, search kısmına da yazdım fakat gözümden de kaçmış olabilir, silinmiş te olabilir.
Bir arkadaşımız baya uzun ve baya ciddi bir şekilde bilgisayarımızda tutulan kayıtları nasıl sizleceğimizi ve
artık kayıt tutulmamasını nasıl sağlayaileceğimizi anlatmıştı.Şimdi benim bunu kullanmam gerekiyor ama ne yazık ki ulaşamıyorum.
Kayıt derken kastettiğim ise, internette girdiğimiz sitelerden, en son dinlediğimiz müziğe kadar tutulan kayıtlar. Microsoft, XP'yi
bu kayıtları tutacak şekilde hazırlamış ve bunu iptal etmenin bir yolu var dı.Bilgisayarımızda girdiğimiz siteleri dinlediğimiz müzikler
ve izlediğimiz filmler tamamiyle "Recent Documents" adında bir dosyada toplanıyor. Tabiki "Temporary internet files" hepiniz tarafından biliniyordur.
Bunun yanısıra daha bir çok kaydın bulunduğu biliniyor.
Bunların tamamiyle iptali ile ilgili olarak herhangi bir bilgisi olan lütfen bana yardım etsin.

Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

arkadaşım şimdi bende indireceğim , evidance emulatör diye bi program var bi arkadaş onu kullanıyor pc ilk alındığı gün kadar temiz oluyo dedi ama onun pc de hızda bile fark yaptı ve yanımdada tüm dosyaları sildiğini gördüm yani o senin bahsettiğin dosyalar. sende dene bakalım
.

çok teşekkür ederim valla
denemekte fayda var

Peki başka bir şey sormak istiyorum.
Forumda hiç hatırlayanınız yok mu hani bir başlık vardı.
Windows'da başlat ve çalıştırın altından bir yerleri açıp
bir iki işlem yaparak oluyordu bu kayıt iptali
onu hatırlayan yok mu acaba?

Arkadaşlar ben DEMİRKAY3'ün tavsiye ettiği programı kurdum ve inanlımaz harika bir program.
Kullanımı çok kolay ve de çok başarılı.
Hepinize tavsiye ederim.
Düzgün bir şekilde çalışan linkini de buraya koyuyorum.

1sc0rp!tX adlı moderatörümüzün daha önceki paylaşımının linki bu...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=248590&highlight=evidence+eliminator

Çok teşekkür ederiz kendisini bir kez daha...

Geri