Xp için BJK FB GS TEMALARI KURULUMU

NoGranT

New member
Reaction score
0
Bizim Amblemimizdeki Yıldız Bütün Yıldızlara Bedel
Bende uraştım bıraz sonunda buldum önce indirin şunu

http://rapidshare.com/files/82168599/fanatik_tema.zip

Adım 1 = Zip i masa üstüne çıkartın ve FANATİK dosyasının içindeki uxtheme.dll dosyasını C:/Windows/system32 deki uxtheme dosyasıyla deiştireceğiz ancak

SYSTEM32 DEKİ O UXTHEME.DLL NIN UZANTISI OLAN DLL Yİ "bak" yapacağız
ve fazla beklemeden uxtheme.dll yi bizim fanatik temadakini hemen oraya yapıştırıyoruz

sebebi ise biz o uzantıyı bak yapdığımız için windows otomatik olarak yenisini çıkarıyor

Adım 2 : Fanatik temanın içinde FANATİK DOSYASI VAR İçindekilerin hepsini c/windows/Resources/Themes dosyasının içine atıyoruz.

Adım 3 : Fanatik temaya geri dönüyoruz ve kayıt defteri var ondan önce oradaki üstünde fırça resmı olanı c/windows/Resources/Themes içine atıyoruz sonra kayıt defterine kaydetmek için ordakini çalıştırıyoruz

İşte bukadar bazı FORUM STELERİNDE VE BU STEDE PHATCHET diye bi zıkkımla uraştırıyolar O NEY BEN ANLAMADIM AMA KAFAMA GÖRE YAPDIM BENIM PC YE ZARAR GELMEDİ SİZEDE BİŞEY OLMAZ KORKMAYIN.

Adım 4 : Sonra pc yi resetleyin masa üstüne sağ tıklayın özellikler-görünüm den Pencere ve düğmelerininden FANATİK VAR ONU SEÇİN VE 1 altdaki renk düzeninden KARTAL kanarya aslan birini sizin takımınıza kalmış bişey seçin ve uygulayı tıklayın

BUKADAR BEN DENİZ NoGranT Yapdım oldu olmazsa [email protected] ekleyın ırtıbata geçin kolay gelsin

Teşekkürlerinizi bekliyorum

bjk ya niye kapatma düğmesinin yerine 1903 yazmadın
Seni gidi antibjk cı
Şaka şaka eline sağlık sayende bilgisayarıda fenerbahçeli yaptım

Bu arada d: nin içinde neler var hepsini gördük :)

kardeş benım avatara bakda sonra ANTİ BJK falan de yaf :D

BJK = 3 HARF
fb = 2 harf
Gs =2 harf

3 HECE 8 HARF SADECE BEŞİKTAŞ

Geri