Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarıma sp1 kurduktan sonra tekrar aktivasyon istemeye başladı crackleri denedim ama olmadı zaten etkin falan diyor ne yapmam lazım yarımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Bilgisayarıma sp1 kurduktan sonra tekrar aktivasyon istemeye başladı crackleri denedim ama olmadı zaten etkin falan diyor ne yapmam lazım yarımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
dostum bendeki xp home sp1 cd sinin içinde crack diye bi klasör var ama uygulaması xp yi kurduktan sonra güvenli kipte başlatacaksın bilgisayarı cd deki crack klasörünün içindeki exe yi çift tıkla işlem bitince reset at tekrar başlat diyo bi dene istersen ben o şekilde kurmuştum ama güncelleme yapamıyosun uyarayım deneme sakın yoksa aktivasyon istiyo tekrar
banada lazım sp1 crack i yaa
neden lazım diceklere...bendeki kullanmam gereken çok önemli bi program sadece xp sp1 de çalışıyoda ondan..fakat kurulumdan sonra 30 gün deneme oluyo...
telefondan aktive et falan war ama key yok bende ..
nası fulleriz bunu?