XP Genuine ama...

seigneure

New member
Reaction score
0
arkadaşlar http://www.hackhell.com/programlar/494997-xpvistasp1office-aktivator-aio-yenilendi.html linkteki paylaşımı indirip çalıştırdım ardından programdaki XP Genuine butonuna bastıktan açılan pencerenin sol üst köşesinde Genuine yazı vardı lakin bilgisayarın sağ alt köşesindeki ( saatin yanında ) yıldız hala gitmedi...bu yıldızın varlığı XP nin orjinal olamadığı anlamına mı geliyor...! yıldızı nasıl yok edebilirim..

yıldız office programındanda olabilir istersen bıde ona bak. xp yi orjınal hale getırsen bıle offıceyıde getırmen gerekıyo yıldız gıtmedıyse yıdıza tıkla zaten yazıyo hangı program için olduğu

kardeşim çok iyi bir tespit teşekkürler..işte bi halt bilmeyince insan telaştan gözünün önündeki yıldızın ne anlama geldiğini belirten yazıyı bile okuyamıyor... sorun şimdilik halloldu inş. bidaha tekrarlanmaz... çok teşekkürler...

çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için , sorun çözüldü :)

arkadaşlar xp pro kullanıyorum yeni konu açmak yerine buraya yazmayı uygun buldum umarım üstadlar görür.
sorunum: xp yi orjinal yapma programını indirdim. tüm adımları en ince ayrıntısına kadar yaptım daha sonra orjinal siteden doğrulama işlemini yaptırdım fakat işletim sistemim doğrulamayı geçemedi. bende tam anlamıyla bu konulardan anlamadığım için lütfen bu sorunuma bir çözüm bulabilirmisiniz.
şimdiden çok teşekkür ederim saygılar iyi forumlar.

ScreenShot atabiLirseniz.

Geri