xp format atmada hata acill yardım...

srkn06

New member
Reaction score
0
arkadaşlar hp pavillion marka bi laptobum var. vistayı silip yerine xp yüklemek istedik. xp cd sini takıp normal olarak format işlemine başladık. harddiski bölümlere ayırdık. tam kur dosyaları yükleniyordu ki arkadaşın biri sağ olsun bilgisayarın fişini çekti ve bilgisayar kapandı. kurulum cd sini takıp tekrar aynı işlemleri başlatmak istediğimiz de cd yi taktıktan sonra gelen ön yükleme için bir tuşa basın diyo basıyoruz daha sonra gelmesi gereken mavi ekran gelmiyo. cd de bi problem olabilir diye baska cdler de denedik ama olmuyo. ne yapmamız gerekir yardım edebilirseniz sevinirim

arkadaşım sen önyükletmeyi tekrardan bvaşlatmaycaksın.ben de benzer bir sorunla karşılaştım enimnde orjinal cdim patladı formatta 160 milyon gitti cd writerde bozduldu.Öncelikle önyüklemeye basma direk ekrana geçiş yaparsa o kendi kaldığı yerden dewam etmesi lazım.yoksa bios ayarlarına bi göz atman lazım...Hadi kolay gele;)

cdyi takıp boot olarak tekrar baslat hani cdden onyukleme icin bi tusu baz der ya iste o zman bir tusa bas :D

kardesler bende bi ark orj home edition aldım cd cizikmiş:) kurdum böle giido hani mavi ekran geliyo dosyalasrın kopyası olusyor diyor ya orda reset attı sonra ntrld dosyası yok dedi çözüm basit bieln birine adam akılı c ye ghost cektirn sonra xp kurun derim benim öle oldu yani :)

Geri