Xp de Shifreli Profile Dosyalarına erishim in saglanması 4mat sonrası.. !!

St.AnGeR

Document Visor..
Reaction score
0
ιѕт              HHuser№: 9          Remote Admi
sorun f8 ile achıp güvenli modda klasörü bulup özelliqlere girip admine sahipliq yetqisi vererek chösülüyor.. sanırım sadece pro sürümünde bu mevcut. home edition da olmayabilir? zira dier kullanıcılara da erishim yetqisi verilebiliyor... tam denetim yetqisi yani...

--

Qlasör secheneqlerinden görünüme gel basit dosya paylashımı qullandaki tiqi qaldır. sonra istediiin qlasör ichin paylashım ve güvenliqte gelishmishe tıqla ve qlasörün sahipliiini qendi qullanıcı adına al. bunu yaparqen altta bi yerde alt qlasörlere de uygula diye bishey vardı onu da işaretle..

yazdıın hiçbişiden anlamadım :D:D:D :p

St.anger Malesef Dosyalari Acamiyorum,baska Yolu Yok Mu Bunun,xp Pro Kullaniyorum.

Azizim sanırım ortada bir yanlışlık var. İyice düşün. Şifreli ile kastın ne? Sahipliği devredilmemiş olan mı yoksa crypt edilmiş olan mı?

rune' Alıntı:
Azizim sanırım ortada bir yanlışlık var. İyice düşün. Şifreli ile kastın ne? Sahipliği devredilmemiş olan mı yoksa crypt edilmiş olan mı?

rune sanrm.. sadece profile pası ile qishiselleshdrlmish dosyalar ichn gecherli bu sadece encrypt edlmish dosyaları bu yol ile almaq bence imqansıs.. :)

ii ok.
bu arada s mod oldun mu?

walla yazısından benn bısı anlamadım ama saol :)

Geri