Xp 'de Nero 8 Kuramıyorum Lütfen Yardım!!!!

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Nero 8'i xp'de bir arkadaşa kurmaya kalktık defalarca resimdeki hatayı veriyor arkadaşlar .
arkadaşlar nette arşatırdım bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım bu sorunu nasıl çözerim.Arkadaş bu proyu çok istiyor bu sorunu nasıl çözeriz bilgisi olanlar lütfen yardım . Regedit temizliğini falanda yaptık hat yazısı anladığım kadarıyla sisteminiz değiştirilmedi birmüddet sonra tekrar deneyin gibi birşey yüklleme tamamlanamadan sonaerdi diyor lütfen yardım sorun nedir çözümmm

ehx25t.jpg

Arkadaşlar böyle birşey başına gelen kimse yokmu bu kadar çok üyeli bir forumda en ufak bir yorum yok nasıl iş anlamadım modlar sizede sesleniyorum lütfen yardım sorunu çözemedik daha herşeyi denedik olmuyor.Hiç bilen yokmuuuuuuu!!!

Neronun önceki versiyonlarından daha önce yüklenmiş olan varsa, kaldırma işlemi tamamen tüm eski dosyaları kaldırmadığından olmuştur sanırım.

Neronun önceki versiyonlarından daha önce yüklenmiş olan varsa, kaldırma işlemi tamamen tüm eski dosyaları kaldırmadığından olmuştur sanırım.

Önceki versiyonların registry kayıtları var hemde üstü versiyonların o yüzden bu şekilde bi hata vermiş...
Your unistaller ile tamamıyle kaldır..

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ama neroyu kaldırabilmek için kurmak gerekiyor nero 7 ve nero 8 her ikisinide deniyoruz bu hatayı veriyor registri kayıtlarından 4 makinadan tüm kayıtları artı program files teki tüm nero dosyaları aklınıza gelen heryerden neroyu siliyoruz fakat hep aynısonuç "Sisteminizde değişiklik yapılmadı .Lütfen başka birzaman setup dosyasını çalıştırarak kurulumu tekrar deneyin" türkçesi bu arkadaşlar. Neteçok araştırdım çok ökisenin başına gelmiş fakat herhangi bir çözüm yok.Yani kurulu bitmeden yarıda sonlanıyor sanki bilgisayarda kuruluma engel olan birşey var.

burdan INDIR TAMAMEN bilgisayardan kalintilarini sil, BIRDE bilgisayarin aki ANTIVIRUS ü kapat ayrica DISAYN PROGRAMLARI YÜKLENMISSE onlarida deaktive et,, sonra bilgisaya ri tekrar KAPAT YENIDEN BASLAT yüklemeyi birde böyle dene bakalim SISTEM GEREKSINMELERIN OLDUGUNU VARSAYARAK kurulumU GERCEKLESTIREBILECEGINI SANIYORUM bunun disinda cözmeye devam edelim !! ayrica regedit den strg+f yapip sürekli f3 le "nero " aratip kayitlarin hepsini sildigini de yine varsayiyorum

burdan INDIR TAMAMEN bilgisayardan kalintilarini sil, BIRDE bilgisayarin aki ANTIVIRUS ü kapat ayrica DISAYN PROGRAMLARI YÜKLENMISSE onlarida deaktive et,, sonra bilgisaya ri tekrar KAPAT YENIDEN BASLAT yüklemeyi birde böyle dene bakalim SISTEM GEREKSINMELERIN OLDUGUNU VARSAYARAK kurulumU GERCEKLESTIREBILECEGINI SANIYORUM bunun disinda cözmeye devam edelim !! ayrica regedit den strg+f yapip sürekli f3 le "nero " aratip kayitlarin hepsini sildigini de yine varsayiyorum

Arkadaşşım ilgin için teşekkür general tools cleaner programı pc'de var bu program yüklü neroları mükemmel bir biçimde temizliyor fakat yüklü olmayan bir neroyuda pc'de görmüyor.Regedit kayıtlarındanda tek tek tüm nero klasörlerini sildik artı program files artı diğerleri.Antivirüse gelince eeset smart nod 32 669 var kapatıp denedik olmuyor."disayn programları yüklenmişse oonları deaktive et "biraz açarmısın hangi prolardan bahsediyorsun. deaktive derken kapat manasınamı?

bu versiyon satin aldiginiz bir versiyon sa nero ile irtibata gecin degilse !! VERSIYON SYSTEMINIZE
hangi asamalarda MEVCUT sorun codu almis ..verecegim dosya ile baslatip.. system.cab olusturulacak. analiz yapilmasi icin madem systeminizden silinmis ,, neticede tamamen sildiginize inanmis olsaydim analiz programini göndermezdim.siz analiz den anlayabiliyorsaniz kendiniz yapabilirsiniz, yoksa upload edin ben bakayim,sorunun ana kaynagi tam olarak nerde!! YINEDE emin olmaniz icin versiyon degistirerek CD den iso setup yüklemeyi deneyin, http://www.MegaShare.com/681640

bu versiyon satin aldiginiz bir versiyon sa nero ile irtibata gecin degilse !! VERSIYON SYSTEMINIZE
hangi asamalarda MEVCUT sorun codu almis ..verecegim dosya ile baslatip.. system.cab olusturulacak. analiz yapilmasi icin madem systeminizden silinmis ,, neticede tamamen sildiginize inanmis olsaydim analiz programini göndermezdim.siz analiz den anlayabiliyorsaniz kendiniz yapabilirsiniz, yoksa upload edin ben bakayim,sorunun ana kaynagi tam olarak nerde!! YINEDE emin olmaniz icin versiyon degistirerek CD den iso setup yüklemeyi deneyin, http://www.MegaShare.com/681640
Teşekkürler arkadaşım fakat siystem cub oluşturmak nedir bilmiyorum aynı setputan kurulum u klendi pc'mde yapıyorum kurulumda birsıkıntı yok fakat bu olay arkadaşın pc'sinde oluyor ikimizdde xp kullanıyoruz pro satın aldığımız bir versiyon değil forumdan indirdim resimdende anlaşılacağı gibi nero 8 8.3.6.0 versiyonu aynı setuptan diğer birkaç arkadaşa daha kurduk onlardada bendeki gibi sorun çıkmadı fakat bu dediğim pc'ye birtürlü kuramıyoruz şimdi seniin gönderdiğin bu dosyayla neyapacağız olmazsa bana upload edin diyorsun bunu nasıl yaparız bıraz yardımcı olursan teşekkürler.Versiyon değiştirmeye gelince nero 7!!!'de dahil birkaç versiyon denedik sonuç aynı değişmiyor hep aynı kurulum yarıda kesilip aynı mesaj çıkıyor.

arkadasim herseferinde yeni bir yöntem yazmanin manasi yok,, ben yardimci olmaya calisiyorum sadece,, eger baska bilgisayarlarda ayni setup kuruluyorsa sistem özellklerinden XP DE sp 3 yüklümü ONA BAK birde,, yukarda anlattigim yardimci olmaya calisidigim HUSUS bilgisayarda BIR HATA codu ELDE ETMEKDI;; lakin sistemin eksik BIR DOSYA si olabilir,,update edilebiliyorsa ;; YOKSA simdilik bu kadar,, kolay gelsin

Geri