xp de msn yasaklama

Adalente

New member
Reaction score
0
msn yasaklamak istiyorum ama mmc felan yapıp değil o pek işe yaramıyor ben tam olarak msn e kesinlikle girememelerini istiyorum nasıl yaparım ?

benim bildiğim kadarıyla mmc en garanti yol aklıma başka yolu gelmiyor bi araştıriyim bulursam cevap yazarım.

bide şu vardı gpedit.msc yi biliyonmu yinede ben anlatıyim çalıştır gpedit.msc / yönetim şablonları/windows bileşenleri /windows messenger / re tıkla sağ tarafta açılan pencerede sana uygun olanı seç msn kurulur ama çalıştıramaz.

benim bildiğim kadarıyla mmc en garanti yol aklıma başka yolu gelmiyor bi araştıriyim bulursam cevap yazarım.

bide şu vardı gpedit.msc yi biliyonmu yinede ben anlatıyim çalıştır gpedit.msc / yönetim şablonları/windows bileşenleri /windows messenger / re tıkla sağ tarafta açılan pencerede sana uygun olanı seç msn kurulur ama çalıştıramaz.

en yisi bu yöntem ama çözülebilir bir engelleme kullanıcıların bilgisi sınırlı olursa faydalı olur

arkadaşım bide registry ayarlarından bişey vardı internette ara bulursun o ayarı yaptın mı msn programı asla açılmaz

kardeş password door diye bi pro var exe uzantılarını engelliyo yani msn.exe yi engellerisin olur biter daha çaılşmaz am dikkat şifreyi unuyrsan formatttttt:D

Geri