xp de format sorunu

char34

New member
Reaction score
0
slm kardesler

benim laptopa xp yüklemek istedim ve yükler iken setupun yarisinda kapandi :(

ben bu sorunu cözdüm ama nasil bilmiyorum :D

arkadasin da bilgisayari cökmüs ondada ayni sorun var ama ondada 4 kere denedim de calisti :D

sunlari eklemem gerekiyor: cd bozuk degil, format atmasini da biliyorum

simdiden cok sagolun

saygilar üsgüdar

slm kardes

xp setup yarida kapaniyor :(

Yarıda kalıyormu yoksa yarıda kapanıyormu hangi bölümde yarıda kalıyor biçimlendirme bölümünde mi yoksa kurulum aşamasında mı

pc ne ? masaüstümü laptopmu.

hocam işlemci çok fazla ısınıyor die tahmin ediyorum ve otomatikmen kendini koruma amaçlı kapanıyordur pc çok eski Sanırsam

havalandırma kısmını süpürge makinesi ile tozları çekmeye çalış iyice tozları çeksin sorun hal olcaktır olmadı saç kurutma makinesi ile soğuk olarak içeri üfleyin. Deneyin tekrar haber verin.

internetde de cogu yerde öyle okudum benim bilgisayarda olabilir ama arkadasinkindede öyle oldu onunki eski ama yinede soguk üflüyor:D

cözümü olduguna göre ondan degil???

hocam eski pc işlemci fazla ısındımı kendini koruma amaçlı kapanıyordur sen şöyle yap. pcnin ortasında boşluk bırakarak iki adet kitabın üstüne bırak tabi süpüre makinesi ile temizleme işlemini gerçekleştirdikten sonra biraz saçma olucak fakat işe yaracayak bir mantık daha saç kurutma makinesini alıp pcinin alt kısmına doğru üfletin format esnasında bu üfleme mümkünse soğuk olsun sıcak üfleyip pciyi sapıtmayın D : bunları deneyin sorun hal olacaktır.

sagol kardes

sorun zaten cözülmüstü ama nasil bilmiyordum :D

ama birdaha böyle birsey ile karsilasacam diye korktum :D

aslinda arkadasin pc sini söyle yaptim...... kaspersky bot antivirüsü taktim siyah ekran vardi sonra kapatip actim yine denedim ve oldu ondan önce 4 kere kapandi

yinede kardes birdaha olursa diye dedim
kusura bakma gec yazdim
ikinci sayfaya gectigini düsünemedim :D:D:D:D:D

Geri