Xp Cd Den Kurulum Yardimi

iletere

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayar başlarken siyah ekran güvenli mod,normal,en son iyi yapılandırma ve olağan şekilde başlat diyor hangisini denediysem olmuyor bilgisayarıma xp yi yeniden kurmak istiyorum fakat cd den başlangıç(Boot) olmuyor. Bios'tan ayarlamama rağmen sürekli harddiski başlatıyor.Aynı ekran çıkıyor bilgisayarım iptal Ne yapmam gerek.

Muhtemelen bios pilin bitmiş olabilir ve yaptığın ayar kaydedilemiyor olabilir. Yada Hard disc'in sata ise biostan ayarını düzgün yapamıyorsundur...

Muhtemelen bios pilin bitmiş olabilir ve yaptığın ayar kaydedilemiyor olabilir. Yada Hard disc'in sata ise biostan ayarını düzgün yapamıyorsundur...
ne yapmam lazım yardım lütfen şu an diğer bilgisayarım iptal

acilan pencerede KOMUT MODUYLA acmayi denersen BELKI oradan BOOT YAPTIRABILIRIZ EGER SIYAH EKRAN ESNASINDA EN ASAGIDA HERHANGI BIR HATA KONDU ALABILIYORSAN sayet alamiyorsan !! O ZAMAN hangi tür islemcin veya bilgisayarin AHKKINDA GENIS BILGI VERIRSEN SANA BIOS AYARININ DÜZGÜN YAPMAN ICIN YARDIMCI olayim

FISI CEK bilgisayarini kapat KASAYI AC veya notebook !! CIKAR Pili bir dakika elektriksiz ve pil enerjisi olmadan tekrar tak pilini (BIRAZ EVIR CEVIR TEMIZLE felan ) AC yine MODLARI DENE BAKALIM cd rom olursa olmazsa komut moduyla BOOTSECTOR ZARAR GÖRMÜSDÜR

Kardeş bak sölediklerimi harfiyyen yaparsan p c ne istediğini kurabilir istediğin gibi hükmedebilirisn..anladıgım kadarıyla pc ye bikaç sistem kurmussun yada baska neyse

bunları harfiyyen yap

pc yi kapar ve bios pilini ve ram ları çıkart
bu sekilde rem ve pil çıkmış haldeyken pc ni aç ve 1 dkk sonra kapat veya hata sinyali verince kapat yada kendisi hata sinyali vererek kapanacaktır..
sonra 1 dkk bekle ve bios pilini tak sonra rem ları tak

sonrada istediğini yap
artık formatmı atarsın yoksa en son halindemi açarsın artık sonucuda yaz buraya..

İlacı bu harfiyyen yap korkma bişi olmayacak olursada ben kefilim burdayım ..bilenler bilir ben herzaman burdayımdır..

daha önce o cd den format attın mı yani bootLu muydu? eger bootLu deiLse csdin asagıda ki işLemi yap

Win 98 başLangıc disketi oLustur... Forumda resimLi anLatımLarı mevcut... Disketten işLemi yaptıktan sonra xp cdsini taq xp ni kur ;) koLay geLsin...

Kardeş bak sölediklerimi harfiyyen yaparsan p c ne istediğini kurabilir istediğin gibi hükmedebilirisn..anladıgım kadarıyla pc ye bikaç sistem kurmussun yada baska neyse

bunları harfiyyen yap

pc yi kapar ve bios pilini ve ram ları çıkart
bu sekilde rem ve pil çıkmış haldeyken pc ni aç ve 1 dkk sonra kapat veya hata sinyali verince kapat yada kendisi hata sinyali vererek kapanacaktır..

sonrada istediğini yap
artık formatmı atarsın yoksa en son halindemi açarsın artık sonucuda yaz buraya..

İlacı bu harfiyyen yap korkma bişi olmayacak olursada ben kefilim burdayım ..bilenler bilir ben herzaman burdayımdır..
sadece xp yüklü dediklerini deneyeceğim hemen teşekkürler

aynı şey benimde başıma geldi 30 ytl bayram harçlığı aldı bilgisayarcı :) ..
g.te giren şemsiye açılmaz,ne yapalım ...

[QUOTEpc yi kapar ve bios pilini ve ram ları çıkart

sonrada istediğini yap

İlacı bu harfiyyen yap korkma bişi olmayacak olursada ben kefilim burdayım ..bilenler bilir ben herzaman burdayımdır..[/QUOTE]

:victory:clap:biggrinçok teşekkürler üstad işe yaradı kurulum başladı cd den çok sağolasın:victory

Geri