Xp Bilgisayara Win7 Format attım Net gitti İşi bilen arkadaşlar bi baksın

bulcan2

New member
Reaction score
0
Windows Xp işletim Sistemli pc ye Win7 format attım aktivasyonuda yaptım ama ethernetten neti gormuyor driveri sildim bastan yukledim sorun deişmedi bugun sabah kendiliginden net geldi sonra resetden sonra bidaha getiremedim.
Kabloda sorun var diye dusundum suan baska bi pcden bu konuyu acıyorum ve o kabloyla baglanıyorum. kabloda sorunlu değil bu Win7 de nete baglanabilmem için bi ayarmı var musteriye teslim edecem akşama kadar çözmem lazım işi bilen arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz

kasanın yada laptopun ethernet soket giriş yerlerini kontrol ettin mi

kardeşim windovs7 bazı driverleri tanımıyor anakart cd si varsa ordan kur bendede aynı sorun vardı öyle hallettim

Windows Xp işletim Sistemli pc ye Win7 format attım aktivasyonuda yaptım ama ethernetten neti gormuyor driveri sildim bastan yukledim sorun deişmedi bugun sabah kendiliginden net geldi sonra resetden sonra bidaha getiremedim.
Kabloda sorun var diye dusundum suan baska bi pcden bu konuyu acıyorum ve o kabloyla baglanıyorum. kabloda sorunlu değil bu Win7 de nete baglanabilmem için bi ayarmı var musteriye teslim edecem akşama kadar çözmem lazım işi bilen arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz

Windows 7 'de böyle bir problem var nedenini bende bilmiyorum ama bilgisayara sabit ip girdiğin zaman sorun düzelecektir.

evet bendede aynı sorun olmuştu çözemedim her şeyi denedim nafile ıp ile ilgili bir sorun ama ben ellede ıp girdim yinede olmadı

Ben hiç bişi yapmadım ve 3 pc aynı cdden yükleme win 7 ile sorunsuz bağlanıyor belki senin cd çakma v.b. olabilir. yenisini indir

bu tür sorunlar windows 7 den kaynaklanmaz.

orjinal windows7 yüklerseniz farki göreceksiniz, orjinal derken dosya olarak kast ettim yani satin alinmiş olmasi gerekmez sadece iyi bir clone cd olmasi ve birebir kopyalanmiş olmasi içine girilerek değiştirilmiş olmamasi gerekir.

not:tüm sürümler bir arada olan windows 7 ler mutlaka değiştirilmiştir, ultimate dvd kirmasidir.

forumda orjinalden kopya ultimate dvd ler mevcut onlarla format atarsan sorun kalmaz

Geri