คђєηq
¢ιкℓє† & รєχ
Bazı programlarla cebinizi xp ye benzetmek mümkün.
Öncelikle 'rar' dosyasını açın. sonra 'tema' klasöründeki 'XP_tema.sis' i yükleyin
ama ben oraya alternatif olarak 'N70_s7.sis' temasınıda * belki onu daha çok beğenirsiniz(tabi 'N70_s7.sis' temesının xp ile alakası yok)
sonra telefonun menüsünü xp ye çevirmek için 'Smart launcher'klasöründen kendimize uygun olan programı yüklüyoruz.(gerekli bilgi klasörde mevcut)şimdi telefonumuza başlat eklemek için 'SmartSettings'klasöründeki 'baslat(smart settings)v.1.0.full.turkish.sis' programını yüklüyoruz ve 'Skinleri'klasöründen bir skin seçerek telefon hafızasına yüklüyoruz,telefonu kapatıp açıyoruz.
Şimdide telefona gerekli bazı programları kuracağız.
Adobe reader : pc deki gibi 'pdf' uzantılı dosyaları açmak için
dosya yönetici olarak size iki seçenek sunuyorum
1-meşhur FExplorer
2-(benim tavsiye ettiğim) YaExplorer
Flash player : Telefonda flash izleyebilmek için
Uploader : herhangi bir siteye resim ve vidyo gönderebilirsiniz.
LCG_Jukebox : Bu programın xp ile alakası yok ama sizinle paylaşmak istedim çünkü çoğu müzik programlarından çok daha iyi klasörün içinde iki rar dosyası var biri 'LCG Jukebox v2.02 TR.rar'bu isminden anlaşılacağı gibi 2.02
sürümü bunda türkçe dil desteğide var ama malesef bu sürüm demo birde 'Lonely Cat Games LCG Jukebox v2.01 BiNPDA.rar' var buda 2.00'ın kırılmış hali ve 2.01 bunlarda türkçe dil malesef yok
Norton Antivirus Mobile : Norton antivirus'ün telefondaki vesiyonu (türkçe)
Notepat : Buda PCdeki not defteri(türkçe)
Quickoffice
Cdeki word excel
Painter Studio : PCdekinin aynı(resim yapma)
Power mp3 : winamp mobile diyede bildiğimiz program içnde winampdan başka skinleride var register kodu : 255
Smartmovie : Avi formatlı vidyoları açmak için klasörün içinde 4 sürümü var bunlardan son sürüm olan 3.31 in Playeri malasef demo onun yerine 3.25 in playerini kullana bilirsiniz
Windows live messenger : Adındanda anlaşılacağı gibi Pc'deki messenger live
wmaplus : Xp 1.20 versiyonu olan wmaplus klasorde 40 civarı skinde var
zipman : zipli dosyaları açmak için bu versiyonda (2.50) rarlı dosyalarda açıla biliyor vede türkçe
İşte Link... http://rapidshare.com/files/11663625/XP_HAFIZ_.rar
Aradaşlar buraya bir ek koyacağım bu ekte
Norton antivirusun 14 ocak 2007 updatesi
Flash litenin 2.1 sürümü
lcg jukebox 2.00 full tr. .. belki jukebox register isterse (00000) beş tane sıfır yaptınızmı program FULL olur..
Zipman 2.50 Türkçe'nin winrar modu var
buda ek LİNK::: http://www.speedyshare.com/157908769.html
arkadaşlar verdiğim bu resmide bıraktınız mı telefon açılışı tam XP olur ama resim hareket etmez...resmi:menü > araçlar > ayarlar > telefon > genel >açılış notu/logosu > görüntü >diyerek resmi ekleyiniz..
arkadaşlar belki diyebilirsiniz neden bizim siteden uploaded etmedin..bizim sitede yaptım biraz geçti dedim şimdi linki verir.ama baktım sayfada hata oluştu diyerek uploaded etmedi bende sinir oldum..birini rapid den diğerini speedyshare den yaptım..kusura bakmayın....eğer rapidden indiremeyen olursa ben yardımcı olacağım...
EMEĞE SAYGILI OLALIM Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM..
Öncelikle 'rar' dosyasını açın. sonra 'tema' klasöründeki 'XP_tema.sis' i yükleyin
ama ben oraya alternatif olarak 'N70_s7.sis' temasınıda * belki onu daha çok beğenirsiniz(tabi 'N70_s7.sis' temesının xp ile alakası yok)
sonra telefonun menüsünü xp ye çevirmek için 'Smart launcher'klasöründen kendimize uygun olan programı yüklüyoruz.(gerekli bilgi klasörde mevcut)şimdi telefonumuza başlat eklemek için 'SmartSettings'klasöründeki 'baslat(smart settings)v.1.0.full.turkish.sis' programını yüklüyoruz ve 'Skinleri'klasöründen bir skin seçerek telefon hafızasına yüklüyoruz,telefonu kapatıp açıyoruz.
Şimdide telefona gerekli bazı programları kuracağız.
Adobe reader : pc deki gibi 'pdf' uzantılı dosyaları açmak için
dosya yönetici olarak size iki seçenek sunuyorum
1-meşhur FExplorer
2-(benim tavsiye ettiğim) YaExplorer
Flash player : Telefonda flash izleyebilmek için
Uploader : herhangi bir siteye resim ve vidyo gönderebilirsiniz.
LCG_Jukebox : Bu programın xp ile alakası yok ama sizinle paylaşmak istedim çünkü çoğu müzik programlarından çok daha iyi klasörün içinde iki rar dosyası var biri 'LCG Jukebox v2.02 TR.rar'bu isminden anlaşılacağı gibi 2.02
sürümü bunda türkçe dil desteğide var ama malesef bu sürüm demo birde 'Lonely Cat Games LCG Jukebox v2.01 BiNPDA.rar' var buda 2.00'ın kırılmış hali ve 2.01 bunlarda türkçe dil malesef yok
Norton Antivirus Mobile : Norton antivirus'ün telefondaki vesiyonu (türkçe)
Notepat : Buda PCdeki not defteri(türkçe)
Quickoffice
Painter Studio : PCdekinin aynı(resim yapma)
Power mp3 : winamp mobile diyede bildiğimiz program içnde winampdan başka skinleride var register kodu : 255
Smartmovie : Avi formatlı vidyoları açmak için klasörün içinde 4 sürümü var bunlardan son sürüm olan 3.31 in Playeri malasef demo onun yerine 3.25 in playerini kullana bilirsiniz
Windows live messenger : Adındanda anlaşılacağı gibi Pc'deki messenger live
wmaplus : Xp 1.20 versiyonu olan wmaplus klasorde 40 civarı skinde var
zipman : zipli dosyaları açmak için bu versiyonda (2.50) rarlı dosyalarda açıla biliyor vede türkçe
İşte Link... http://rapidshare.com/files/11663625/XP_HAFIZ_.rar
Aradaşlar buraya bir ek koyacağım bu ekte
Norton antivirusun 14 ocak 2007 updatesi
Flash litenin 2.1 sürümü
lcg jukebox 2.00 full tr. .. belki jukebox register isterse (00000) beş tane sıfır yaptınızmı program FULL olur..
Zipman 2.50 Türkçe'nin winrar modu var
buda ek LİNK::: http://www.speedyshare.com/157908769.html

arkadaşlar verdiğim bu resmide bıraktınız mı telefon açılışı tam XP olur ama resim hareket etmez...resmi:menü > araçlar > ayarlar > telefon > genel >açılış notu/logosu > görüntü >diyerek resmi ekleyiniz..
arkadaşlar belki diyebilirsiniz neden bizim siteden uploaded etmedin..bizim sitede yaptım biraz geçti dedim şimdi linki verir.ama baktım sayfada hata oluştu diyerek uploaded etmedi bende sinir oldum..birini rapid den diğerini speedyshare den yaptım..kusura bakmayın....eğer rapidden indiremeyen olursa ben yardımcı olacağım...
EMEĞE SAYGILI OLALIM Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM..