XP açılmıyor..!!

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım xp kurmuştu fakat legal yapmamış.. 1 2 haftadır uyarı almış yazılım sahteciliği ile ilgili ve bugun bilgisayarı açılmıyomuş..

Şimdi px açtığında Window XP yazan ekran geliyo Ve tekrar reset atıyo hep aynı işlem Formattan başka bi şekilde kurtarabilir miyiz ?

bendede aynı sorun vardı dün aynısı oldu fişini çekip takktım düzeldi:D

arkadasim guvenli kipte acabiliyorsan belki diyeyim,ama zor

"xp'yi legal yapma programsiz" diye arattirirsan forumda bir arkadas bu sekilde bir konu acmisti,
guvenli kipte girip soylenenleri uygulayabilirsen olabilir
programlar kismina bakarsan gorursun, 2. veya 3. sayfa olacakti

olmazsa malesef formattan baska bir cozum yolu yok demekten baska bir secengim kalmayacak

kolay gelsin

Aynı problem arkadaşımın başında da vardı tüm modları denemiştim fakat yeniden reset atmaya devam etti Sonuç:Format :d :victory

pc açılırken F8 e bas sonra ordan sistem hatasında otomatik kapanmayı yada yeniden başlatmayı devre dışı bırak de.açılmazsa güvenli modda açmaya çalış.Pc nin sürücülerinden bi tanesini yanlış yüklersende böyle olur.Sanırım sürücülerden bitanesi yanlış yüklenmiş.

pc açılırken F8 e bas sonra ordan sistem hatasında otomatik kapanmayı yada yeniden başlatmayı devre dışı bırak de.açılmazsa güvenli modda açmaya çalış.Pc nin sürücülerinden bi tanesini yanlış yüklersende böyle olur.Sanırım sürücülerden bitanesi yanlış yüklenmiş.

F8 menüsünde öyle bir seçenek yok dostum :D

hepsini denedim onların Bilgisayara format atalı 6 7 ay oldu

Sorunumu formatla çözdüm :D sağ olun yinede

kardeş en sağlamı çek formatı gitsin :D

Format başka çaresi yok ben bigün uğraştım evraklarım gittiiiii:vur:vur:vur

kardeş Ooo banada oldu xp acılmıyordu herkez format at format at dedi ama format atmadan hani bios ekranı varya F8 diip kabul ediyosun F8 yap kabul et ondan sonra powerden kapat ac pc yi güvenli kipden giriyo ondan sonra legal yapmak kolay :D:D kendi çözümlerimle ilk işe yarayan şey bu :D:D:D

kardeş Ooo banada oldu xp acılmıyordu herkez format at format at dedi ama format atmadan hani bios ekranı varya F8 diip kabul ediyosun F8 yap kabul et ondan sonra powerden kapat ac pc yi güvenli kipden giriyo ondan sonra legal yapmak kolay :D:D kendi çözümlerimle ilk işe yarayan şey bu :D:D:D

zekice =))

Geri