XP 2. Resetlemeden Sonra Açılış Yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkbody

New member
Reaction score
0
:eek: Arkadaşlar Xp kullanıcı seçimine geldiği anda... kilitleniyor.

resetleme yapılırsa normal bir şekilde açılıyor. bilgisayarda cd-flopy yada external hiç bir cihaz yok.

sebebi sizce ne olabilir.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...:sigara:

explorer in kitlenior arkadasim pc acilinca control alt delete ye bas ve yeni gorev de ve oraya explorer yaz bunu her acilisda yapman gerekli ama... eger explorer inda sorun yok ise

guvenli kipde pc yi ac ve msconfig den baslangic daki programlari kaldirmani tavsiye ederim bu programlar pc acilisini etkilemektedir

Cevap

qwer' Alıntı:
explorer in kitlenior arkadasim pc acilinca control alt delete ye bas ve yeni gorev de ve oraya explorer yaz bunu her acilisda yapman gerekli ama... eger explorer inda sorun yok ise

guvenli kipde pc yi ac ve msconfig den baslangic daki programlari kaldirmani tavsiye ederim bu programlar pc acilisini etkilemektedir

:ter: İlgin ve cevabın için teşekkürler yanlız windows dos kipinden kurtulup açılış yani:(
hoşgeldiniz ekranı çıktığı an kilitleniyor yani xp açılamıyor..

bios özelliklerinden olduğunu zannetmiyorum kontrol ettim.

arkadasim tamam control alt delete yapip explorer in gorevini sonlarndirip sonra tekrardan explorer i aktif edeceksin

Cevap

qwer' Alıntı:
arkadasim tamam control alt delete yapip explorer in gorevini sonlarndirip sonra tekrardan explorer i aktif edeceksin

EXPLORER YADA SİSTEM İLE İLGİLİ BİR SORUN DEĞİL BU KONU...:eek:
DONANIMSAL BİR PROBLEM ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM
XP YE GEÇİŞ YAPAMIYOR ALT+CTRL ÇALIŞMIYORKİ

HOŞGELDİNİZ EKRANINDA VEYA SİYAH EKRANDA KURSÖR MAUSE GÖZÜKÜNCE KİLİTLENİYOR...:hhman:

qwer' Alıntı:

EXPLORER YADA SİSTEM İLE İLGİLİ BİR SORUN DEĞİL BU KONU. DONANIMSAL BİR PROBLEM ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM
XP YE GEÇİŞ YAPAMIYOR ALT+CTRL ÇALIŞMIYORKİ HOŞGELDİNİZ EKRANINDA VEYA SİYAH EKRANDA MAUSE GÖZÜKÜNCE KİLİTLENİYOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri