XP İle Sorunum Var LÜTFEN DELİRECEM

bahes

New member
Reaction score
0
XP yi yaklasik 4 defa sıfırdan kurdum ama her format atışımda bütün parçaları tanıtmamın peşinden sorunsuz çalışırken birden bire aynı hatayı veriyor hep Windows Live Messenger i yükledikten sonra oluyor normal olarak onu yüklemeden devam ediyorum nette dolasiyorum fakat onu yüklediğim anda hemen sorun ortaya çıkıyor ya bir saat sonra yada on dakika sonra ama muhakkak çıkıyor.Ne yapmam gerektiğini muhakkak bilen biri vardır bana bilgi versin lütfen.
resmide yolluyorum hata resmi bu
sorunumtl3.jpg

Konu hakkinda ACİL cevap bekliyorum valla sıyıracam yeter.

resim ucmus baska yere yükle kardes

arti google ye sunu yaz Generic Host Process for Win32 Services bir sorunla ve arat
hatanin cözümü karsina cikacak

:goz:

hata raporu göndere tıkla, rapor gönderilince açıklamanın bulunduğu sayfayı gösterecek sana ;)

messenger hatası verıyor bır pencere acılıryor ve tamama basıp kapatmak zorunda kalıyorsun o hata tekrar acılınca ıyı oku sonunda sana bır adres verıyor oraya gırıp programı dowload et sonra calıstır 1 kere sonrada programı kaldır sorun kalkar en basıt yolu ama resmı goremedıgımden acık cevap veremıyorum

yaa bu hata bendede oluyo yaa pc yi açıyorum msn girince msn hata raporu geliyo hata raporu gönder diyorum göndrmiyo kapanıyo msn.. sonra msn tekar açınca tekar rapor geliyo hata raporu göndermi diyorum ve sonra pc resetliyo..

walla kardeş elindeki Xp den kaynaklanıyo herhlde 3 yıldır XP deydim şu sıralr ulitimate vista türkçeye geçtim. Ama XP de bildiğim kadarıyla msnede en küçük bir problem bile yaşmaman gereq bizde o kadar format attıq. ama yüklediğin bence msn programında bir sorun vardır yoqsa nie hata versinki yükle live msneyi 8 olanı sorun yaşarsan sööle o zmn

Geri