XML Flash Site Templates

KALBIKIRIK

New member
Reaction score
0
Yeni bir ilk daha XML Flash Site intro :durdurun

Download

Yepyeni bir XML Flash Site Templates daha alin kullanim degerli arkadaslar ornek olarak kendi fotoraflarimi felen koydum siz kendinize gore duzenlersiniz he unutmadan yapan arkadaslar bana link gonderirlerse sevinirim arti anlamadiklari konulara burda bana sorabilirler saygilarimla.

4q6zuar.jpg

Download

Normalde TM 16461 bu site ama ben biraz cesitli duzenlemeler yaptim sonuc bu bence harika sadece main.html den yonetiyorsun siteyi neyse kolay gele

Download

Desisik bir site daha ayni sistem cok guzel tepe kullanin

Download

XML Flash Galeri Site

Download

güzel birşey ancak her yerde bulunan idiltasarim ibaresi pekte güzel değil açıkçası.

Tabiki reklamınızı yapmalısınız =p

ellerinize sağlık.

Arkadaslar zaman zaman guzel XML Flash Site Templates geciyor elime bagzende ben yapiyorum sizlerle paylasmak istedim icindeki yazilar demodur siz kendinize gore duzenleyin saygilarimla

Yepyeni bir site daha hicbiryerde bulamiyacaginiz bir site

6tk8iva.jpg

ilac burda tikla :vur
Download

Kendi yaptigim tasarimlardan biridir guvenle kullanabilirsiniz Saygilarimla tesekkur bile etmenize gerek yok Kendi insanlarima faydali oldugumu hissetmem benim icin yeterli ha unutmadan siteden adi gecen sitenin reklamini yapmiyorum sizin anlamaniz icin sadece gelisi guzel wwwbilmemne .com yazdim ok

kardeşim ellerin kolların dert görmesin.allah razı olsun.bende fellik fellik böyle bişi arıyodum :D

eyvallah
demekten
başka
ne
hacet..

Geri