Xat.com kullanıcıları baksın

yunuss85

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba.
Bilmiyorum dikkatinizi çektimi ama xat.com chat modülüne bir kere giriş yaptınızmı sizi bir daha bırakmıyor. O bilgisayardan girdiğiniz sürece sizin kim olduğunuzu tanıyor. Cookie, session vs. işlemiyor gibi. İE, Firefox ya da Opera kullanmanız farketmiyor. ActiveX gibi birgüvenlik sorgusuda gelmiyor ki MAC adresi gibi bir sabiti sorgulamış olsun. Peki öyleyse bu sistem nasıl işliyor. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnum olurum.

sizin kim oldugunuzu tanıo derken, eger aynı nickle girildiginden bahsediosan; firefox cerezleri, gecmisi vs .. temizledikten sonra xat tanımıo bi daha.modeme reset atınca da tanımıo. hatta mavi üyeysen, resetten sonra üyeligin gidio ve yesil oluosun.

arkadasım çerezi geç onlar çerez :D bu xat da ip ye baqıo senin ip ni kaydedio we o ip üzerinden sana yetkiler werio falan filan bunları gec senin sorduun sorunun cvpı ip ye baqıo tabi bunu kaydedio ;) ama hangi ip ye baqıo bi bulsam:d bende onu arıom

Ben bir yöntem biliyorum ama bu iple alakasız,yani aynı steye girip geri çıkıp tekrar girince adınız değişiyor,birazdan resmini eklerim nasıl olduğuna dair.Ama İP olayını ben de hala çözmüş değilim,bazen kendi kendine tanımıyor sizi,ama noluyor da böyle oluyor anlamadım :S:S

Geri