X Matematik üzerindeyken koordinat düzlemindeki Y ye aşık olur.:utan
Y de aynı duygularla Xe bağlanıp ona aşık olur:aşk. Ve matematik kitabının 39. sayfasında buluşmaya karar verirler:goz:.Trigonometrinin zalim tanjantı bunun haberini alır :saskin ve X'e ''Sen cosinüs ailesinin mensubusun,benim kızım Y ise sinüs ailesinin asıl mensubudur''der :angryve X'i çarpanlarına ayırarak onu yok eder
.
Y de buna dayanamayıp karakökünü alarak intihar eder...
Hepimiz X'iz
Kahrolsun Tanjantlar :Sopa
Y de aynı duygularla Xe bağlanıp ona aşık olur:aşk. Ve matematik kitabının 39. sayfasında buluşmaya karar verirler:goz:.Trigonometrinin zalim tanjantı bunun haberini alır :saskin ve X'e ''Sen cosinüs ailesinin mensubusun,benim kızım Y ise sinüs ailesinin asıl mensubudur''der :angryve X'i çarpanlarına ayırarak onu yok eder
Y de buna dayanamayıp karakökünü alarak intihar eder...
Hepimiz X'iz
Kahrolsun Tanjantlar :Sopa
eline saglık bende bu aşkı geliştireyim bari biraz..
Ey benim X bakışlı, polinom gözlü sevgilim. Ne olursun beni çarpanlarıma ayırma. Benim sinüsümü al da kendi cosinüsüne çarp. Fakat logaritmamı alıp terk etme. Birimiz teğet, birimiz kiriş olarak aynı çembere mahkumuz seninle. Sana binom açılımı gibi açılmak istiyorum. Ama seni beni kalbimin tanjantından öyle vurdun ki. Eğilim ve bir noktası bilinen doğru denkleme döndüm. Bırak bu permitasyon ayaklarını. Benim elimden ne prizmalar geçti bilemezsin. İstiyorum git sevgilim. Senin kare köküne muhtaç değilim. Ama şunu bilmeni istiyorum. Seni seviyorum. Hem de üç boyutlu uzayda seviyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. Ben sana onuncu köyden sesleniyorum. Seni seviyorum. Bir türev kadar tatlı, bir paralel kadar nazlısın. Kısacası sen benim matematik aşkımsın.
BUDA BENDEN OLSUN.....
tesekkurlar kardesim seninkinide buraya ekledim burda daha dikkat ceker Eline saglık :goz:
eurostar arkadasımıza katkılarından dolayı tesekkur etmek isteyenler burdan edebilir.
.::TIKLA::.