X den Bi kaç fıkra :)

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
UZAYLILAR
Diyarbakırlı birisi kamyonuyla Adana`da gidiyormuş. Radyo'dan bir anons duyulmuş :
-Adana`da seyreden yolcularımız, şehrimizi kısa bacaklı, uzun kollu, kırmızı suratlı ve cüce uzaylılar basmıştır ama onlardan korkmayınız ve dost olmaya çalısınız. Adam yoluna devam etmiş ve bir iki saat sonra adamın tuvaleti gelmiş .
Bir çalı kenarına inmiş. Tam işini yapacakken çalı sallanmış.
Bizim şöför önce ürkmüs ama radyo anonsunu hatırlamış veee :
-Dıyarbakırlıyam, kamyon şoförüyem, sizinle tanışmak istiyem. Ses gelmemiş. Adam tekrar :
-Dıyarbakırlıyam, kamyon şoförüyem, sizinle tanışmak istiyem. Yine ses gelmeyince adam bagırarak :
-Dıyarbakırlıyam, kamyon şoförüyem, sizinle tanışmak istiyem.
Çalının arkasından ürkek bir ses :
-Urfalıyam, tır şoförüyem, zıçıyam.

:mad:

ÜÇ KEZ
Ava çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş :
-Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir Ayı çıkmaz mı?Çifteyi doğrultacak vakit yok!..Silahı bir kenara attığım gibi başladım kaçmaya.Fakat Ayı peşimde!Benden hızlı koşuyor.Bir ara ayının sıcacık nefesini ensemde hissettim.O kadar yaklaşmıştı.Derken Ayının ayağı kaydı, yere düştü...Fırsat bu fırsat, tabana kuvvet arayı açtım.Ama Ayı toparlandı, kalktı, bana yetişti.Yine nefesi ensemde... Pençesini uzatsa omuzumdan yakalayacak.Allahtan tam o sırada yine Ayının ayağı kaydı, yere düştü.Talih bana gülüyor!Hızımı arttırabildiğim kadar arttırdım, yeniden arayı beşyüz metre kadar açtım.Tanrı sizi inandırsın arkadaşlar, Ayı yine bana yetişti.Yine nefesi ensemde...şansa bakın...Ayının tekrar ayağı kayıp yere düşmez mi? Serüveni dinleyenlerden biri dayanamamış :
-Sen de çok yürekliymişsin kardeşim!...Hayvan bana üç defa nefesi enseme gelecek kadar sokulsa, çok ayıptır söylemesi, ben korkumdan altıma ederim.
Avcı dönüp ters ters sözünü kesene bakmış :
-Lafı karıştırma yahu! Ayı üç kez neyin üstüne bastı da ayağı kayıp yere düştü sanıyorsun?

Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teşkilatina girerler, yangın ihbarı alınır.çok katlı bir binanın kreş katında yangın çıkmıştır. ifaiyeci merdiveni kreşin bulunduğu kata yetişmez.Temel yukarı çıkar. Dursun aşağıda kalır..Temel aşağıda bekleyen Dursun'un kucağına çocukları pencereden atmaya baslar.
Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar.
Bir çocuk, iki çocuk, 3 çocuk, derken beşinci zenci çocuktur..Temel bırakır, tutmaz Dursun yakalamak için kollarını açmaz. çocuk paat yerde.
sonra altıncı çocuk, yedinci çocuk Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz. çocuk paat gene yerde..
Dursun yukarı bağırır: "Temel yanıkları atarak vakit kaybetme.."...!!

FBI
FBI eleman alımı için duyuru yapar. Üc kişi başvurur. FBI binasında adayların hepsiyle tek tek görüsmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri alınır ve şu sorular sorulur. "Karını seviyor musun?" "Evet, efendim" "Ülkeni seviyor musun?" "Evet , efendim" "Pekâlâ , biz karını da getirdik.Şu an yan odada." der ve masanın üzerine bir tabanca koyar. "Şimdi odaya gir ve karını öldür!" Adam silahı alır yan odaya geçer.5 dakika hiç ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri döner.Kravatı gevşemiş,ter içinde kalmıştır. "Yapamıyacağım efendim." der ve orayı terk eder. Ikinci adam içeri alınır. Aynı sorular sorulur, aynı yanıtlar. Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir.Adam yapamayacagını söyler ve ayrılır. Son adam girer. Aynı sorular, Aynı cevaplar. Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Adam içeri girer.5-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. BAM,BAM,BAM,BAM,BAM,BAM .... Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Adam içeri girer , biraz terlemmiştir. FBI personeli sorar "Ne oldu ?" Adam cevaplar.. "Efendim bana verdiğiniz silah kurusıkı çıktı, o yüzden onu pencereden aşağıya atmak zorunda kaldim

DAHA ÇOK İSTİYOR...
Çocuk, okuldan bir gözü şiş olarak dönünce, annesi telaşlandı :
-Oğlum ne oldu gözüne? Düştün mü yoksa?
-Hayır düşmedim.Arkadaşım Orhan'la dövüştük.Ben de yarın onun gözünü şişireceğim!
Annesi yatıştırmaya çalıştı :
-Sakın ha! Dövüşmek iyi birşey değil.Ben sana yarın pasta çörek vereyim.Arkadaşına da ver, barışın.Güzel güzel oynayın olmaz mı?
-Olur anneciğim, barışırız.
Ertesi gün, çocuk öteki gözü de şişmiş olarak döndü.Annesi merakla sordu :
-Yine ne oldu?
-Arkadaşım yaptı, daha çok pasta, çörek istiyor!

LAZ'IN AJANLIĞI
Rus gizli haber alma örgütü KGB , ruslar hakkında çok gizli sırları ele geçiren üç ajanı(Amerikalı, ingiliz ve lazı) yakalıyorlar ve bunları konuşturmak için işkenceye başlıyorlar...Amerikalı kendisine ait bilgiyi 17. gün açıklıyor. İngiliz de 19. gün çözülüyor... Sıra laza geliyor. O' nu da konuştururlarsa her şey tamamlanacak. Ama laz bir türlü konuşmuyor. Artık 36. gün işkenceden getirip hücresine kapatıyorlar... Laz kafasını duvara vurarak:
- Hatırla ulan eşşekoğlueşek hatırla!

şimdilik bu kadar yeter
icon12.gif

süperler fbi da karısını camdan atan adamda laz olmalı:D

saol biladerim güseldi....

Geri